Έκκρυθμη παρουσιάζεται η κατάσταση στο παζάρι παραγωγών αυτήν την ώρα στην Επανομή.
Οι αστυνομικές δυνάμεις με το πρόσχημα της επιβολής της νομιμότητας αλλά ουσιαστικά λειτουργώντας ως εντελόμενες από τους "νταβατζήδες" της αγοράς - τα καταγγέλλοντα σωματεία λαϊκατζήδων -απειλούν την βίαιη διακοπή της αγοράς χωρίς μεσάζοντες με την μετάκληση δυνάμεων των ΜΑΤ.

Ενώ υπάρχει νόμιμη άδεια από τον Δήμο Θερμαϊκού για το 6ο παζάρι παραγωγών στο χώρο του γηπέδου Επανομής και αποκλειστικά η αγορά απαρτίζεται από παραγωγούς του Γ' Συνεταιρισμού Επανομής (ντόπιους παραγωγούς) ανάλγητη και προκλητική χαρακτηρίζεται από πολίτες καταναλωτές  που βρίσκονται στον χώρο και είναι αποφασισμένοι να συγκρουστούν με τις δυνάμεις των "νταβατζήδων" η στάση της αστυνομίας και αδιάφορη έως εξοργιστική η στάση των πολιτικών προσώπων του Θερμαϊκού.

Έκκληση κάνουν για προσέλευση κόσμου  η Κίνηση Πολιτών Επανομής αλλά και η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού, ώστε να αποκρουστεί η ενδεχόμενη επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.