Δεν δίστασε να απαντήσει σε όποια ερώτηση κι αν του τέθηκε, δύσκολη ή εύκολη, ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού και επικεφαλής της Δημιουργικής Ανανέωσης κ. Κυριάκος Στεφανίδης διαβεβαιώνοντας φίλους και αντιπάλους ότι θα καταθέσει πλήρες ψηφοδέλτιο και θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον Δήμο Θερμαϊκού.

Δεν έκρυψε λόγια. Αποκάλυψε την άποψή του για τους  Μαυρομάτη και Τσαμασλή,  τους οποίους  δεν δίστασε να τους χαρακτηρίσει ως "συστηματικούς". Ξεκαθάρισε τη θέση του για την αλόγιστη τοποθέτηση κεραιών που βλάπτουν την υγεία και εξέφρασε την απορία του   για αυτούς που αφού συνέβαλαν στην εγκατάσταση κεραιοσυστημάτων σε δημοτικά οικόπεδα υπογράφοντας συμβάσεις δεν εισέπραξαν παρά ελάχιστο τίμημα από τις εταιρείες (περίπτωση κεραιοσυστήματος στην Μηχανιώνα επί Μαυρομάτη) σε σύγκριση με συμβάσεις που υπέγραψαν ιδιώτες.
Επεξήγησε τι και ποιους εννοεί με τον τίτλο άρθρο του που μιλούσε για "τενεκέδες ξεγάνωτους". Και μιλάει για το φαινόμενο της κολοτούμπας που ενδημεί με ιδιαίτερη ένταση στην φετινή προεκλογική περίοδο φωτογραφίζοντας τους αυτοδιοικητικού "Μελισσανίδηδες".
Υπεραμύνθηκε της απόφασής του να στηρίξει και να υπερασπιστεί τον ρατσιστή γιατρό της Μηχανιώνας γιατί θεωρεί πως δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί αφού παραδέχτηκε το λάθος του, όπως είπε. Πιστεύει ότι η ρατσιστική συμπεριφορά γιατρού είναι ακατανόητη και τάσσεται εναντίον της (την κατήγγειλε όπως είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο) αλλά δήλωσε ότι του αρέσουν κάποιοι φίλοι του με φασιστικές αντιλήψεις γιατί έχουν ντομπροσύνη, αντριλίκι και με ένα καλώς εννοούμενο τσαμπουκά. Πιστεύει ότι και ο αντιφασισμός είναι ένας φασισμός. Και επιτίθεται στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής αλλά και στον δήμο ως προς την θέση που πήραν για τον ρατσιστή γιατρό της Μηχανιώνας.
Θεωρεί υγιή την παράταξη της Συμπολιτείας σε αντίθεση με τα ψηφοδέλτια Μαυρομάτη και Τσαμασλή.

Ακούστε τα τρία ηχητικά ντοκουμέντα από την συνέντευξη Στεφανίδη (ζητάμε συγνώμη από τον ίδιο αλλά και από τους αναγνώστες μας γιατί από προβλήματα στο διαδίκτυο παρατηρήθηκαν κάποιες διακοπές στην μετάδοση και άρα και στην μαγνητοφώνηση της συνέντευξης):


Μέρος 1ο : Για Τσαμασλή, αποτυχημένη διοίκηση Αλεξανδρή, κεραίες - Μαυρομάτη:




Μέρος 2ο: Για τις κολοτούμπες, τους τενεκέδες, την ανακοίνωση υποψηφίων του Τσαμασλή, τον φασίστα γιατρό της Μηχανιώνας:



Μέρος 3ο: Για τον φασισμό και τη χρυσή αυγή, για την πολιτική και τις δικονομικές απειλές, για τις συνεργασίες παρατάξεων...:



ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.ΦΙΛΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ?? ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΝΑΙ ΝΑΤΟ ΠΡΟΣΕΞΗΣ ΚΑΘ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.