Υλικά:
2 κούπες ζάχαρη
2 κούπες φυσικό στημένο λεμόνι
2 κούπες νερό
Φλούδες από 1 λεμόνι

Εκτέλεση
:
Βάζουμε τις 2 κούπες ζάχαρη στις 2 κούπες νερό, μαζί με τις φλούδες από 1 λεμόνι. Μόλις αρχίσει να βράζει, το αφήνουμε 5 λεπτά μέχρι να «δέσει» λίγο το μίγμα. Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει.
Αφού κρυώσει το μίγμα (αφαιρούμε τις φλούδες), το ανακατεύουμε με τις 2 κούπες φυσικό στημένο λεμόνι, και είμαστε έτοιμες! Βάζουμε την σπιτική μας λεμονάδα σε ένα μπουκάλι και την τοποθετούμε στο ψυγείο. Την αραιώνουμε με νερό, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.
Συμβουλή: Μπορείτε να βάλετε μέσα στα ποτήρια της λεμονάδα σας, φέτες λεμονιού πριν το σερβίρισμα για να την κάνετε πιο εντυπωσιακή ή και μερικά φύλλα φρέσκου δυόσμου.

Πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.