του ακτιβιστή

Τραγική κατάληξη είχε η σημερινή έξοδος απορριμματοφόρου για αποκομιδή σκουπιδιών στο κέντρο της Περαίας.
Ο οδηγός του οχήματος Θοδωρής Μαδυτινός προσπαθώντας να βοηθήσει τους συναδέλφους του, κατέβηκε από το όχημα για να τραβήξει κάδο σκουπιδιών. Διερχόμενο όχημα (προφανώς χωρίς να αντιληφθεί) επέπεσε επί του δημοτικού υπαλλήλου τον οποίο τραυμάτισε.
Με πολλαπλά κατάγματα και στα δύο κάτω άκρα (κατάγματα κνημών άμφω) ο ατυχής εργαζόμενος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στα ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου και εισήχθη στην Χειρουργική κλινική. Προγραμματίζεται χειρουργείο για τις επόμενες ώρες....
Ερωτήματα όμως προκύπτουν από την έξοδο των οχημάτων στους δρόμους για αποκομιδή απορριμμάτων, σε ημέρα Κυριακή και αργίες.

Επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων κ. Πέτρο Πετρίδη ο οποίος μας ενημέρωσε πως μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και έγκριση του Υπουργείου Εργασίας μπορούν να εργαστούν υπάλληλοι Κυριακές και αργίες.
Σε ερώτησή μας όμως αν έχει ληφθεί ανάλογη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και έγκριση από το Υπουργείο για φέτος (είθισται η απόφαση να λαμβάνεται τέλος του προηγουμένου έτους ή αρχές του νέου) μας είπε πως δεν γνωρίζει.
Αναμένουμε απαντήσεις από την διοίκηση του Δήμου, αν βρίσκεται στον αέρα ή όχι η σημερινή έξοδος των δημοτικών οχημάτων που κόστισε ακριβά στον εργαζόμενο που νοσηλεύεται και που του ευχόμαστε ολόψυχα καλή και γρήγορη ανάρρωση.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Δεν κατάλαβα, το ότι δουλεύουν τις Κυριακές μας μάρανε;

    Κατεβαίνοντας στις 8. 30' σήμερα πρωί την Αμπελοκήπων, είδα το τρακαρισμένο ΙΧ με τσαλακωμένο καπώ, ακριβώς στην στάση των GOODY's και "κολλημένο" στην πίσω αριστερή πλευρά του απορριματοφόρου. Σαφώς φταίει ο οδηγός του ΙΧ.

    Ευχόμαστε περαστικά και καλή δύναμη στον τραυματισμένο εργάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Ακτιβιστή, πλάκα μας κάνεις;; Το ζήτημα είναι αν είχε παρθεί ή όχι απόφαση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.