Αυτό τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, στη διάρκεια συζήτησης για τα Ευρωπαϊκά μακροπρόθεσμα επενδυτικά κεφάλαια, στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο:


Πριν από 2300 χρόνια ο Μένανδρος έγραφε ότι “τα δάνεια τους ανθρώπους δούλους ποιεί”. Τετρακόσια χρόνια αργότερα, ο Πλούταρχος είπε με πιο σκληρή γλώσσα: “το δανείζεσθαι της εσχάτης παραφροσύνης και μαλακίας εστί”.

Η κρίση του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου στην Ελλάδα έπληξε θανάσιμα τη χώρα μας. Ξεζούμισαν το Λαό, του άρπαξαν οτιδήποτε για να σώσουν τις Τράπεζες. Η ανεργία, ο υποσιτισμός, το κλείσιμο επιχειρήσεων και καταστημάτων, η μετανάστευση νέων και οι αυτοκτονίες είναι το σημερινό πρόβλημα της χώρας μας. Αυτά τα Ευρωπαϊκά μακροπρόθεσμα επενδυτικά κεφάλαια πού θα δοθούν; Στις Τράπεζες ή στο Λαό; Γι’ αυτό, αφήστε τον Ελληνικό Λαό να κανονίσει τις τύχες του όπως αυτός θέλει. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.