Μετά από την προκλητικότατη και προσβλητική στάση των «δανειστών» απέναντι στον Ελληνικό λαό, που τόλμησε να ορθώσει ανάστημα στις 25/01/2015 και να πει το δικό του «μεγάλο όχι» στα συνεχή και κλιμακούμενα  οικονομικά αδιέξοδα, που επιβλήθηκαν  με  την απόλυτη ανοχή της τότε συγκυβέρνησης για λίγο επιπλέον χρόνο εξουσίας, ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν και την νέα  κυβέρνηση της χώρας. Δε θα τους περάσει!

         Ο ελληνικός λαός εξάντλησε κάθε ικμάδα υπομονής, η κυβέρνησή του εξάντλησε κάθε δυνατότητα υποχώρησης παραβιάζοντας βάρβαρα το πρόγραμμά της, οι «δανειστές» επιμένουν επιδεινώνοντας το κλίμα και οδηγώντας τα πράγματα σε αδιέξοδο, ένα αδιέξοδο με θύμα τον ελληνικό λαό.
        Ο ελληνικός ήδη έχει απορρίψει πρόσφατα την πρακτική τους, τώρα θα τους διαλύσει κάθε ψευδαίσθηση, ότι μπορεί να πεθαίνει κάτω απ΄ την μπότα τους.
       Στις 5/7/2015 θα καταθέσει την ετυμηγορία του απαιτώντας το δικαίωμα για ζωή χωρίς προκλητικούς, υβριστές, και υποκριτές  «σωτήρες»!



Αθήνα 27/6/2015                                          Ουρσουζίδης Ν. Γιώργος
                                                                          Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.