Ξεκινά την Τετάρτη 26/8 στις 6 το απόγευμα το εργαστήριο που θα δείξει πως κατασκευάζονται ηλιακά πάνελ για την αξιοποίηση της δωρεάν ηλιακής ενέργειας, που στην χώρας μας βρίσκεται σε αφθονία.
Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού ανοίγει το κεφάλαιο της ανοιχτής τεχνολογίας στους πολίτες του Θερμαϊκού.
Το workshop θα παρουσιάσουν οι  φίλοι της Πρωτοβουλίας Πέτρος από την Πολωνία και Μόρρις Ντόβευ από την Αμερική και μαζί τους ο τεχνικός Αντώνης. Όλοι προσφέρουν τις γνώσεις, την εμπειρία και τεχνική τους αφιλοκερδώς.
Τα ηλιακά πάνελ είναι κατασκευές χαμηλού κόστους που υπόσχονται να θερμαίνουν χώρους χωρίς κατανάλωση πληρωμένης ενέργειας. Έχουν εφαρμογή σε νέα κτίρια αλλά τοποθετούνται και σε υπάρχουσες οικίες και επαγγελματικούς χώρους.
Η Πρωτοβουλία ευχαριστεί τους φίλους που ξεκινούν την ενημέρωση πάνω στο σημαντικό κεφάλαιο της ανοιχτής τεχνολογίας.
Το εργαστήριο θα διαρκέσει από την Τετάρτη 26/8 ως την Παρασκευή 28/8 και θα γίνεται από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα.

Δηλώσεις συμμετοχής (για τους αργοπορημένους - υπάρχουν λίγες θέσεις) και περισσότερες πληροφορίες εδώ:

Η Ανοιχτή Τεχνολογία στον Θερμαϊκό - Workshop για SOLAR PANEL στην Πρωτοβουλία

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.