Ένα πολύ ενδιαφέρον και ουσιαστικό εργαστήρι πρόκειται να στηθεί στον Θερμαϊκό, συγκεκριμένα στη Περαία. Ένα workshop που θα διδάξει στους ανήσυχους και πρωτοπόρους συνδημότες μας (και όχι μόνο) τρόπους εκμετάλλευσης της δωρεάν ηλιακής ενέργειας για θέρμανση τον χειμώνα, επ' ωφελεία της κοινωνίας των πολιτών.
Χάρη στην προσφορά δύο αλλοδαπών φίλων μας του Πέτρου Πολωνού και του Αμερικανού Morris Dovey και την δωρεάν συνεισφορά του φίλου μας τεχνικού Αντώνη, θα λειτουργήσει από τις 26 έως τις 28 Αυγούστου στον χώρο του Στεκιού της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού, το πρώτο εργαστήρι δημιουργίας ηλιακού πάνελ για  θέρμανση οικιακών και επαγγελματικών χώρων.
Το εργαστήριο θα μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι το δηλώσουν έγκαιρα, δεδομένου ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.
Το κόστος συμμετοχής του εργαστηριακού σεμιναρίου είναι 40 €.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής έως τις 23 Αυγούστου.

Πληροφορίες στο στέκι της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού (Ησιόδου 2 & Ξενίου Διός) στην Περαία, ώρες 6 - 8 μμ και στο τηλ. 6948482008
Υποβολή συμμετοχών μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά με την συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής ΕΔΩ:



Σημείωση:
  1. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά υλικών και την ανάπτυξη της ανοιχτής τεχνολογίας από την Πρωτοβουλία.
  2. Η παρουσίαση του ηλιακού πάνελ καθώς και αυτές των κατασκευών Ηλιακού Φούρνου και Ηλιακού αποξηραντή τροφών θα γίνει στην προγραμματισμένη εκδήλωση του Σεπτεμβρίου της Πρωτοβουλίας, στο κάμπιγκ της Αγίας Τριάδας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.