Υπάρχουν οι κρατικές δομές που στο σύνολό τους στην Ευρώπη, για άλλη μια φορά, απέδειξαν την απανθρωπιά και τον ψευτο ανθρωπισμό τους μετατρέποντας την ΕΕ σε μια ανάλγητη και σκληρή ομάδα κυβερνήσεων.
Υπάρχουν όμως και οι άνθρωποι, οι Ευρωπαίοι, τα κινήματα πολιτών που φανερά πλέον διαφοροποιούνται από τις απάνθρωπες κυβερνήσεις και με την συμμετοχή τους δείχνουν και ανοίγουν δρόμους, που μερικές φορές υιοθετούνται έστω κι εκ των υστέρων από τους σκυθρωπούς κι ακριβοπληρωμένους ανθρώπους με τα γκρι.
Από την Ουγγαρία η εικόνα που δείχνει ανθρώπους ευαισθητοποιημένους να υποδέχονται τους πρόσφυγες που θα έρθουν αποθέτωντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ώστε να τα βρουν οι εξαθλιωμένοι μετά το μακρύ και δύσκολο ταξίδι τους.
Όπου υπάρχει ανθρωπιά !!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.