Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας χρηστικός βιντεοσκοπημένος οδηγός προστασίας των δανειοληπτών απέναντι στις αδηφάγες τράπεζες. Και φυσικά βασίζεται στην πρόσφατη νομολογία για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που αντικαθιστά από τις αρχές '16 τον νόμο Κατσέλη.
Τα βίντεο που ακολουθούν περιέχουν τις τοποθετήσεις της νομικού κας Στέλλας Βαλάνη - Ντολοπούλου και των συνεργάτιδών της κκ  Κατερίνας Μωράτη, Μαριάννας Περίδου, Βέρας Διαμαντούδη και Μαρίας Κορομηλά καθώς και όλες τις ερωτήσεις και απαντήσεις που δόθηκαν.
Περιλαμβάνονται πρακτικές οδηγίες για τους δανειολήπτες στεγαστικών, καταναλωτικών δανείων, υπερχρέωση πιστωτικών καρτών καθώς και τρόπους άμυνας λόγω παράνομων και καταχρηστικών όρων στις υπογραφείσες συμβάσεις. Επίσης τους νομικούς τρόπους αντιμετώπισης των διαταγών πληρωμής και των εντολών κατάσχεσης.Ευχαριστούμε θερμά το  news.makedonias.gr και τους φίλους διαχειριστές του Ηλία και Κάτια για την ουσιαστική συνεισφορά τους στην δημοσιοποίηση της εκδήλωσης.
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.