Την ώρα που οι αγρότες κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους και επεκτείνουν τη χρονική διάρκεια και το εύρος των μπλόκων, η κυβέρνηση επιχειρεί στο προσκήνιο μία προσέγγιση στην προσπάθεια της να τους φέρει στο τραπέζι του διαλόγου προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα και στο παρασκήνιο προσπαθεί να διασπάσει το μέτωπο που έχει δημιουργηθεί.

Ο γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας, βρέθηκε στη Βέροια και συναντήθηκε με εκπροσώπους των αγροτών.

Ο κ. Ρήγας, σε δηλώσεις του στο verianet, είπε ότι το αίτημα των αγροτών για συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα γίνεται δεκτό και εντός των επομένων ωρών θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία της συνάντησης που θα έχουν εκπρόσωποι των αγροτών με τον πρωθυπουργό.

Ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο βελτιωτικών προτάσεων που φέρεται να επεξεργάζεται ο Κατρούγκαλος, που θα αφορούν κυρίως στους αδύναμους αγρότες, και κατέστησε σαφές ότι θα υπάρξει προσπάθεια εκτόνωσης.

Από την άλλη πληροφορίες φέρουν να δημιουργούνται έριδες στα μπλόκα, που προφανώς εκπορεύονται από το υπουργείο προκειμένου να καμφθεί ευκολότερα το αγωνιστικό φρόνημα των αγροτών.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ρήγας στο verianet:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.