Η Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης τίμησε σε μια σεμνή τελετή την μνήμη του καθηγητή Φυσικοθεραπείας και ιδρυτή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας Στέφανου Τηλιακού δίδοντας το όνομά του στο τμήμα Φυσικοθεραπείας, που στο εξής θα ονομάζεται "Πτέρυγα Στέφανου Τηλιακού".

Δεκαπέντε μήνες μετά την απώλεια του αγαπητού δασκάλου η σχολή έπραξε την υποχρέωσή της σ' αυτόν που ουσιαστικά συνέβαλλε τα μέγιστα για την ίδρυσή της.

Στην τελετή παρέστησαν η σύζυγος και συγγενείς του αγαπητού δασκάλου όπως και σύσσωμο το καθηγητικό προσωπικό του τμήματος Φυσικοθεραπείας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Η πράξη αυτή τιμάει αυτούς που την σκεφτηκαν και την πραγματοποίησαν.Δείχνει ήθος, ανωτερότητα και μεγαλείο ψυχής σε αντίθεση με κάποιους άλλους μικρούς και μικρόψυχους.Ο Στέφανος Τηλιακός,πρώτος πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, έχει τιμηθεί στην ζωή από τις πράξεις του και την προσφορά του στην πορεία της εξέλιξης της φυσικοθεραπείας στην χώρα μας.Και αυτά είναι γραμμένα στην ιστορία του κλάδου και δεν διαγράφονται με τίποτε.Και πάλι συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Τμημα έπραξε την υποχρέωσή του, αλλά όχι 15 μήνες μετά, αλλά σχεδόν αμέσως μετά την απώλεια του Δασκάλου, πριν ενα χρόνο, όπου και η φωτογραφία. Ως Πρόεδρος του Τμήματος την εποχή εκείνη, έθεσα άμεσα την ιδέα στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης και οι εκλεκτοί συνάδελφοι συμφώνησαν για την άμεση υλοποίηση. Ηταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μήμη του σεβαστού μας Δασκάλου. Αυτά, για διόρθωση της χρονικής στιγμής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.