To πώς η προσπάθειά της να κάνει... photobomb στον χρυσό ολυμπιονίκη Γιουσέιν Μπολτ κατέληξε σε μια υπέροχη φωτογραφία, που έκανε το γύρο του κόσμου, εξήγησε ηΚατερίνα Στεφανίδη.

Οι τελικοί της σκυταλοδρομίας 4Χ100 και του επί κοντώ συνέπεσαν.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε μόλις κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και έκανε το γύρο του θριάμβου μέχρι που έφτασε στο σημείο, όπου ο Μπολτ πανηγύριζε για την κατάκτηση ακόμη ενός χρυσού μεταλλίου, αυτό στη σκυταλοδρομία 4Χ100 με την ομάδα της Τζαμάικα.

Όπως δήλωσε στην κάμερα του gazzeta.gr, όταν αντιλήφθηκε τον Μπολτ δίπλα της,θέλησε να του κάνει... photobomb.

Αλλά όταν εκείνος την είδε, γύρισε και την αγκάλιασε για να φωτογραφηθούν μαζί!

"Ήταν ο τερματισμός των 4Χ100 και στον γυρισμό, περνώντας μπροστά από τα media, ήταν εκείνος μπροστά από τους φωτογράφους. Στην αρχή πήγα να κάνω photobomb αλλά με αγκάλιασε κι εκείνος" δήλωσε.

Aξίζει να δει κανείς το πολύ χαρακτηριστικό βλέμμα της Κατερίνας Στεφανίδη μόλις αντιλαμβάνεται ότι την πλησιάζει πανηγυρίζοντας ο Μπολτ.

Το στιγμιότυπο τα λέει όλα...


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.