Με ένα σκληρό δελτίο τύπου η ευροβουλευτής Σοφία Σακοράφα στηλιτεύει την ένοχη σιωπή της ελληνικής κυβέρνησης στην προκλητική δήλωση του Στέφεν Ζάιμπερτ, κυβερνητικό εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων.

Το δελτίο τύπο της μαχήτριας ευρωβουλευτού :

“Την ώρα που η μισή κυβέρνηση επιδίδεται σε αναρτήσεις φωτογραφιών, ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ έκλεισε από την πλευρά του το ζήτημα των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων προς την Ελλάδα, αφού όπως χαρακτηριστικά τόνισε “το θέμα έχει ρυθμιστεί οριστικά νομικά και πολιτικά”.

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει άμεσα να διαψεύσει τη γερμανική κυβέρνηση, με τρόπο ρητό και κατηγορηματικό. Το μείζoν αυτό ζήτημα για το λαό μας είναι ανοικτό, πολιτικά, νομικά, ηθικά και ιστορικά.

Η σιωπή ή κάθε άλλη επικοινωνιακού τύπου διαχείριση, υποδηλώνει είτε υπόγεια συναλλαγή της σημερινής κυβέρνησης, είτε των παλαιοτέρων με τη γερμανική κυβέρνηση.”
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.