Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Μπάσκετ, αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα Κωφών Γυναικών, καθώς επικράτησε της Λιθουανίας στον τελικό με 52-41 και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου!

Αφού ξεπέρασε στον ημιτελικό το εμπόδιο της Ιταλίας (56-46), η Εθνική Γυναικών έφτασε στον μεγάλο τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη και πανηγύρισε τον τίτλο κόντρα στην Λιθουανία.

Η ομάδα της Αθηνάς Ζέρβα έφτασε στην κορυφή πανηγυρίζοντας το χρυσό μετάλλιο. Από την πλευρά της, η Εθνική Κωφών Ανδρών τερμάτισε στην πέμπτη θέση, νικώντας την Πολωνία με 69-54 στον αγώνα κατάταξης.

πηγή 

Είπαμε δεν πουλάνε οι καλές ειδήσεις ...Επίσης επιτρέπουν στην ελπίδα να φεύγει από τα στενά πλαίσια ...της αυτοκτονίας , άντε και της καλής μετανάστευσης ...

Αλλά τα κορίτσια εδώ τα πέρασαν όλα αυτά πολύ πριν από εμάς. Παγερά μόνες, χωρίς τζιριντζάτζουλες, δεδομένα φτωχές, πατριώτισες σε μια πατρίδα που καμία σκασίλα δεν έχει γι αυτές ... Γιαυτό και η χαρά για τις ίδιες , αλλά και για την Ελλάδα αυτή την στιγμή πρέπει να είναι διπλή ! Συγχαρητήρια !

Sokratis Zabetoglou, προσυπογράφουμε το σχόλιο, συγχαρητήρια !!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.