Μια φρέσκια παράσταση από νέους του Θερμαϊκού έρχεται να μας εκπλήξει !!!
Πρόκειται για μια ομάδα νεαρών παιδιών που ανεβάζουν τις εικόνες που σχημάτισαν από το κλασικό έργο "Les Miserables"και δημιούργησαν ένα θαυμάσιο μιούζικαλ που προβλέπεται να μας συναρπάσει.
Πρώτη παράσταση την ερχόμενη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 7.30 μμ, στο 1ο Γυμνάσιο Μηχανιώνας.
Η επόμενη θα γίνει στην Περαία, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 6.00 μμ, στο 1ο Γυμνάσιο Περαίας.
Και η τρίτη και τελευταία παράσταση θα δοθεί στην Επανομή στις 23 Δεκεμβρίου, στις 8 μμ, στο Δημοτικό Θέατρο, που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΔΗΠΠΑΚΥΘ.

Αλλά ας συμμεριστούμε τα συναισθήματα της φίλης Eleni Matzaris για την υπέροχη προσπάθεια των παιδιών:
Θυμάμαι πριν από 4,5 χρόνια, μια Τετάρτη είχα κατέβει στο Αστεροσκοπείο για να παρακολουθήσω το μάθημα της Παρατηρησιακής Αστρονομίας με τους John Seiradakis και Manolis Plionis. Είχα μαζί μου και τα δύο μεγάλα κορίτσια μου. Ήθελαν να πάνε σινεμά, να δούνε την κινηματογραφική εκδοχή του musical "Les Miserables". Παρόλο που ήξερα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τους αλλάξω γνώμη, εγώ προσπαθούσα να τις πείσω να έρθουν μαζί μου. Τελικά εκείνες πήγαν σινεμά, κι εγώ στο μάθημα. Συναντηθήκαμε δυόμιση ώρες αργότερα. Ήταν ενθουσιασμένες, το έβλεπα. Όμως ούτε μπορούσα να φανταστώ την τρέλα που θα κουβαλούσαν από τότε στο μυαλό τους. Δεν κατάλαβα πώς η αγάπη τους για τη μουσική εξελίχτηκε σε αγάπη και για το θέατρο. Ούτε κατάλαβα πώς κατάφεραν και έπεισαν άλλα 24 παιδιά, φίλους, συμμαθητές, συμφοιτητές, μέχρι και παιδάκια του Δημοτικού και τους μετέδωσαν την τρέλα τους. Την ιδέα για μία παράσταση. Μία παράσταση που ετοίμασαν σχεδόν εξ' ολοκλήρου μόνοι τους: μουσική διδασκαλία, σκηνικά, σκηνοθεσία, και πρόβες, πολλές πρόβες! Το σπίτι γέμιζε παιδιά! Κάποιες φορές πολλά παιδιά! Σαν να είχαμε πάρτι κάθε φορά! Ενθουσιασμός, απογοητεύσεις, σχέδια, ανατροπές, άγχος. Και έφτασε χτες, την Κυριακή, η πρόβα τζενεράλε!
Σας εύχομαι καλή επιτυχία

Οι Musical Singers είναι μια νεανική ομάδα που ασχολείται με τη μουσική ερασιτεχνικά. Αποτελείται κυρίως από μαθητές όλων των βαθμίδων των σχολείων του Δήμου Θερμαϊκού και ειδικά της Περαίας, καθώς επίσης και από απόφοιτους των ίδιων σχολείων. 

Η ομάδα δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2014 από τους τότε μαθητές του 2ου ΓΕΛ Θερμαϊκού και έχει παρουσιάσει τη δουλειά της στο 2ο ΓΕΛ Θερμαϊκού τα Χριστούγεννα του 2014, στο BLOCK 33 στα πλαίσια του φεστιβάλ ΚΟΘ Underground τον Σεπτέμβριο του 2015, σε εκδήλωση Συλλόγου Γυναικών Περαίας Αγάπη στο Πνευματικό Κέντρο Περαίας τον Νοέμβριο του 2015. 

Την μουσική διδασκαλία και καλλιτεχνική διεύθυνση της ομάδας έχει η Φαίδρα Ζαγοριανού, φοιτήτρια του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονία.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.