του ακτιβιστή

Απογοήτευση και οργή επικρατεί ακόμα και σε στελέχη της διοίκησης για την κατάσταση που συνεχίζει να επικρατεί στον τομέα της καθαριότητας.
Στη δεύτερη μέρα μετά την αναστολή της απεργίας των εργαζομένων του Δήμου και με την "άοκνη" προσπάθεια του ακριβοπληρωμένου συνεργείου καθαριότητας τίποτα δεν δείχνει να καλυτερεύει η εικόνα της βρώμας στον δήμο Θερμαϊκού. Η οσμή των σκουπιδιών έχει "δέσει" με την άπνοια, τις υψηλές θερμοκρασίες του καύσωνα και την αυξημένη υγρασία και κάνει αφόρητη την καθημερινότητα όσων αποφασίσουν να ξεμυτίσουν από την ασφάλεια των κλιματιστικών και να διαβούν τους δρόμους.
Γιατί δεν βελτιώνεται η αποκομιδή παρά το σταμάτημα της απεργίας όπως σε άλλους γειτονικούς αλλά και κεντρικούς δήμους;
Μήπως εξακολουθεί η έλλειψη καυσίμων λόγω της απρονοησίας της διοίκησης Μαυρομάτη;
 Όπως και άλλη φορά γράψαμε υπάρχει θέμα με τη μη σύμβαση για την προμήθεια καυσίμων, την μη δυνατότητα καταβολή των υποχρεώσεων προς τον προμηθευτή που δεν έχει πλέον σύμβαση (δείτε εδώ).
Αλήθεια ας βγούνε οι λαλίστατοι κατά τα άλλα δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι να πληροφορήσουν τους δυστυχείς κατοίκους:

  • πόσα απορριμματοφόρα από τα τρία (όχι από τα 6 που παραμένουν παροπλισμένα κακώς - κάκιστα) βγήκαν σήμερα στους δρόμους;
  • πόσα από τα τρία θα βγούν αύριο;
  • γιατί δεν κινήθηκε σήμερα ο τράκτορας ώστε να μεταφέρει όγκο σκουπιδιών στο ΣΜΑ;
  • θα δουλέψει Σαββατοκύριακο ο τράκτορας;
  • Όλα αυτά οφείλονται στην έλλειψη καυσίμων;
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ 
ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ 
ΚΥΡΙΟΙ !!!!


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.