του ακτιβιστή

Πολλές περιοχές της χώρας γέμισαν σκουπίδια... αλλά από πολλές μέρες η αποκομιδή αποκαταστάθηκε.
Στον Δήμο Θερμαϊκού όμως θα πρέπει να δοθεί το βραβείο  Γκίνες της βρωμιάς !!!
Και για να βοηθήσουμε τους κριτές προτείνουμε τον οικισμό Πεύκων, στην Αγία Τριάδα, που έχει να περάσει απορριμματοφόρο περισσότερο από ένα μήνα.
Χαρείτε κύριοι της βρώμικης αντιδημαρχίας, κύριοι των δελτίων και της σπέκουλας την κατάντια του Δήμου.
Πάνω από 30 μέρες ...


Ο δρόμος ήταν που ήταν ενός ρεύματος, έχει μείνει μισός.

Και φυσικά και πούμε πως το κομμάτι του δρόμου των 20 μέτρων που πήρε των ομματιών του από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτέμβρη και έφυγε (έγινε παρακμιακός χωματόδρομος στυλ '50, με τους κατοίκους να προσπαθούν ακόμα να διατηρήσουν σκαμένα φρεάτια μπροστά στα σπίτια του με αυτοσχέδια γεφυράκια από παλιές παλέτες) δείχνει την εγκατάλειψη περιμένοντας μάταια (;) το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που έχει εξαγγελθεί ένα χρόνο μετά.


Και όλα αυτά σε οικισμό εκτός πόλεως (λίγα μέτρα από τον κεντρικό Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας) που οι κάτοικοί του επιβαρύνονται με τα ίδια δυσβάστακτα δημοτικά τέλη και οι μοναδικές παροχές είναι την αντικατάσταση μιας λάμπας στους δημοτικούς φανοστάτες ή την αποκομιδή. Γιατί οι δρόμοι παραμένουν επιεικώς ΑΘΛΙΟΤΑΤΟΙ !!!!
Έλεος και ντροπή δήμαρχε και αντιδήμαρχοι της συμφοράς.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.