Πολλά λέγονται και γράφονται για το χάος που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στον τομέα της καθαριότητας στον Δήμο Θερμαϊκού.
Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό ας αφήσουμε τα δύο βίντεο  να αποκαλύψουν τις απόψεις των κατοίκων, δημοτών, επαγγελματιών και επισκεπτών όπως καταγράφονται σε πρόσφατα ρεπορτάζ της ΕΤ3:


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Η κατάσταση στις παραλίες της Επανομής (απο Δροσιά, Κτήμα Καραγκιόζη μέχρι παραλία) πραγματικά δεν περιγράφεται. Τραγική. Διάσπαρτες χωματερες. Κάντε κάτι άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξίσου δραματική είναι η κατάσταση και στην παραλία των Νέων Επιβατών, αφού δυστυχώς στην όλη κατάσταση έρχεται να προστεθεί και η εγκληματική αδιαφορία και μπίχλα και πολλών λουομένων, οι οποίοι παρατάνε κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, από πάνες για μωρά, πλαστικά κυπελάκια καφέ, μπουκαλάκια νερού και αναψυκτικών, μισοφαγωμένα σάντουιτς κλπ., λες και κάποιο μαγικό χέρι θα τα απομακρύνει μέσα στη νύχτα για να μπορέσουν να απολαύσουν ξανά την άλλη μέρα το μπάνιο τους. Δυστυχώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας και προφανώς γουστάρουμε να κολυμπάμε μαζί με τα σκουπίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.