Μια σοβαρότατη και προφανώς παράνομη ταφή ογκωδών μπάζων και σκουπιδιών φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε σήμερα πριν από λίγο, όπως αποκαλύπτει ο συντοπίτης μας Μηττας Ηλιας με ανάρτησή του στο facebook.
Καταθέτοντας και πλούσιο αποδεικτικό φωτογραφικό υλικό, δημιουργούνται πλέον ερωτήματα με τίνος την άδεια (αν υπήρχε φυσικά), τριαξονικά φορτηγά με την βοήθεια γκρέιντερ προχώρησαν στην καθαρά αυτή παράνομη πράξη.
Αναμένονται απαντήσεις άμεσα.




Η ανάρτηση του συνδημότη μας που μας πληροφόρησε σχετικά με το συμβάν, για το οποίο έχει ήδη επιληφθεί το ΑΤ Ν. Επιβατών:
Είμαι ιδιοκτήτης ενός φωτοβολταικού πάρκου λίγο έξω απο τη Μηχανιώνα. Γύρω στις εννιά το πρωί και ενώ παίρνω ενδείξεις μέσω ίντερνετ στο σπίτι για μη καλή λειτουργία του πάρκου και πεσμένη παραγωγή εκείνη τη στιγμή δέχομαι τηλεφώνημα απο την υπηρεσία φύλαξης οτι κτυπάει ο συναργερμός... λεω κατι συμβαίνει δε μπορει ολα μαζί...!! 
Ξεκινάω γρήγορα για εκεί αφου είμαι σε απόσταση 10 λεπτά το πολύ. Με το που φτάνω βλέπω το πάρκο σκεπασμένο απο ένα πέπλο χώματος με συνέπεια να κτυπάει ο συναργερμός απο τα λέιζερ που ειχαν σκεπαστεί απο χώμα να εχει εισχωρήσει σκόνη στα ινβέρτερ απο τους ανεμιστήρες που έχουν για ψύξη και να βογκάνε απο ανέβασμα θερμοκρασίας οι πλακέτες τους και τα πάνελ ολα σκεπασμένα να εχουν μειωμένη παραγωγή!! Επίσης ένας μεγάλος ελαιώνας δίπλα δεν φαίνεται οχι ελιά αλλά ούτε φύλο!! 
Εκείνη τη στιγμή βλέπω δύο 4αξονικά φορτηγά να περνάνε φουλαριστά απο μπροστά μου όπου και με πνίξαν στη σκόνη!! Στο αμέσως επόμενο φορτηγό μπαίνω μπροστά το σταματάω και ερωτώ τον οδηγό τι κάνετε μέσα στα χωράφια τόσα φορτηγά απο που είναι και γιατί δεν βάλατε μια υδροφόρα να καταβρέξει το χώμα ώστε να μη μου προξενήσετε ζημιά... Μου λέει απο το Δήμο Θερμαικού είμαστε και δουλεύουμε..!! Σκέφτομαι τη δουλεια μπορεί να κάνουν μέσα στα χωράφια και ενω ετοιμάζομαι εξοργισμένος να πάω να βρω το Δήμαρχο λέω ας πάω να δω πρώτα τι κάνουνε. 
Τι βρήκα..? Βρηκα 2 τεράστιους τάφρους λες και θα κτιστούν ουρανοξύστες στον ένα έτοιμο να κλείσει απο μπάζα και στον άλλο εκείνη τη στιγμή το ανοίγαν και παίρναν το χώμα τα φορτηγά για άγνωστη τοποθεσία!!! Αρχίζω τραβάω φωτογραφίες και τότε ένας οδηγός σταματάει και μου λέει τι κάνω..? Του λέω μου προκαλέσατε ζημιά στην επιχείρηση και τοτε ενήμερος απο άλλους οδηγούς μου λέει αύριο θα βάλουμε υδροφόρα... Του λέω μου κάνατε ήδη ζημιά και είτε βάλετε αύριο είτε οχι εμένα τη ζημιά μου την έχετε κάνει.(κίνδυνος να καούν τα ινβέρτερ ανα πάσα στιγμή πλύσιμο πάνελ και μειωμένη παραγωγή και που να βρείς ειδικά συνεργεία καθαρισμού τέτοια εποχή ώστε να μην κινδυνεύουν τα ινβέρτερ και να έχω την προβλεπόμενη παραγωγή). Εκείνη τη στιγμή τον ρωτώ απο που είναι και μου λέει απο το Ρύσιο... του λέω οχι απο που κατάγεσαι αλλα ποιος σας έδωσε το έργο τα σκάβετε τα χωράφια!!! Μου λέει τι σε νοιάζει εσένα χώμα παίρνουμε χώμα βάζουμε!!! Του λέω χώμα παίρνεται μπάζα βάζετε!!! Ξανά τον ρωτώ ποιος σας έβαλε αφου ο προηγούμενος οδηγός μου είπε ο Δήμος!! Τότε όλο μαγκιά χώνεται ο οδηγός της τσάπας που έχει κατέβει απο τη τσάπα και μου λέει ποιο το πρόβλημά σου..? Τον απαντώ ποιο το πρόβλημά μου..? Τώρα πάω στο ΑΤ Νέων Επιβατών και στον Δήμο να δείς ποιο το πρόβλημα μου και τι ζημιά με προξενήσατε!!! 
Φεύγω πάω πρώτα απο το ΑΤ όπου αφου τα εξιστορώ μου λένε πρέπει να δούμε τι γίνετε να κάνουμε αυτοψία... Ξεκινάμε με το περιπολικό όπου φτάσαμε εκεί μετά απο τρία τέταρτα απο τη στιγμή που τους άφησα εγώ τους δυο οδηγούς (φορτηγό,τσάπα) και είχαν εξαφανιστεί όλοι τους αφού πρώτα μάλιστα είχαν κλείσει τη δεύτερη τάφρο που είχαν ανοίξει και πατήσει απο πάνω. 
Αύριο θα προσπαθήσω να μιλήσω με το Δήμαρχο και εαν δεν πάρω πειστικές απαντήσεις κατόπιν θα υποβάλω μήνυση στο ΑΤ Νέων Επιβατών αφού σήμερα έγινε μόνο καταγραφή συμβάντος.












Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.