Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η εκδήλωση " φτάνουμε στα άκρα " σε δύο δημοτικά σχολεία του δήμου Θερμαϊκού, στο 5ο Περαίας και το 2ο Επανομής.

Επτά πρωταθλητές σε διάφορα αθλήματα που ζουν στον δήμο Θερμαϊκού,   εθελοντικά προσφέρθηκαν και ενημέρωσαν τους μαθητές για την ευεργετική επίδραση της άθλησης και για τα οφέλη της υγιεινής διατροφής.

Το πρόγραμμα "Φτάνουμε στα άκρα" είναι προσφορά της Ιντερσπορτ,  βρίσκεται ήδη στον 7ο χρόνο λειτουργίας του και έχει περάσει ήδη από 163 Δημοτικά Σχολεία της χώρας, φέρνοντας σε επαφή διακριθέντες αθλητές με τον μαθητόκοσμο αλλά και διαθέτοντας εξοπλισμό σε απομακρυσμένα σχολεία με περισσότερους από 17.000 μαθητές.
Μετά τον χαιρετισμό του δημάρχου που ήταν παρών στους μαθητές μίλησαν οι διακεκριμένοι αθλητές του τόπου.

Οι διοργανωτές  διέθεσαν μπάλες και αθλητικό εξοπλισμό στα σχολεία.

Η εκδήλωση έκλεισε με την προσφορά σακιδίων πλάτης, ως αναμνηστικά δώρα, σε όλους τους μαθητές των δύο σχολείων. η ενημέρωση από τους πρωταθλητές μας και των Δήμο Θερμαϊκού στα δύο δημοτικά σχολεία.




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

4 comments:

  1. Εύγε στην INTERSPORT, στους διοργανωτές και στους συμμετασχόντες μαθητές και αθλητές. Μια μικρή "παραφωνία" όμως πρέπει να επισημανθεί με κάθε καλή διάθεση: Ο ζαβέρκος γιατί φοράει μαύρα σκαρπίνια αντί για τα αγαπημένα του άσπρα "σπορτέξ" ; Με μαύρα παππούτσια θα (δια)δώσει το αθλητικό πνεύμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ αυτό παρατηρήσες...... τι παπούτσια έχει ο ζαβερκος ΑΠ Όλλα αυτά Που γράφτηκαν .. ζυλιααααα

      Διαγραφή
  2. Γιατί μου λες πως είμαι ζηλιάρης 8:42 ; Ο ζαβέρκος είναι μέσα σ΄αυτούς που τους συγχαίρω για την διοργάνωση. Μαύρα παππούτσια είπα πως φορούσε. Όχι μαύρα τσαρούχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταματήστε να βγάζετε συμπεράσματα. Είναι δικαίωμα του καθενός τι παπούτσια φοράει. Το αν φόρεσε μαύρα παπούτσια αντί σπορτέξ σε αθλητική εκδήλωση δεν σημαίνει πως έχει αντιαθλητικό πνεύμα. Το αν φορούσε δηλαδή πέδιλα με άσπρες κάλτσες, θα τον λέγαμε Γερμανό τουρίστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.