του ακτιβιστή

Γινόμαστε αποδέκτες έντονων παραπόνων από δημότες,  αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στα πεζοδρόμια του δήμου Θέρμης.
Χωρίς να πρωτοτυπεί η διοίκηση του δήμου (τα ίδια δυστυχώς συμβαίνουν και σε άλλους γειτονικούς ή μη δήμους) έχει παραχωρήσει ( ; ) την χρήση κοινόχρηστων χώρων σε διάφορες επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να έχουν καταληφθεί τα πεζοδρόμια από πραμάτειες ή τραπεζοκαθίσματα.


Να σχολιάσουμε λέγοντας πως είναι η κακή νοοτροπία ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας; 
Να πούμε πως μπορεί να εντάσσεται στη σφαίρα της αδιαφορίας των αιρετών προς τους δημότες τους και ιδιαίτερα σε εκείνους που έχουν και προβλήματα κινητικότητας και προσβασιμότητας λόγω υγείας;
Ή να φανταστούμε πως είναι χάρες πως φίλους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων;

Όπως και να έχει το πράγμα, είναι μια εντελώς άσχημη κατάσταση, που δεν περιποιεί τιμή στις διοικήσεις δήμων που θέλουν να επαίρονται πως παρέχουν ιδανικές συνθήκες προσβασιμότητας στους πολίτες του δήμου τους.



* Οι φωτο είναι φίλου, που μας τις έστειλε και τον ευχαριστούμε.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.