Ανακοίνωση Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης: 

“Οι συμβολαιογράφοι απέχουμε από τους πλειστηριασμούς διεκδικώντας την διεξαγωγή τους σε συνθήκες νομιμότητας που δεν θα υποβιβάζουν το κύρος του θεσμού. Οι πλειστηριασμοί είναι μέρος της απονομής της δικαιοσύνης. Ο νομοθέτης μας εμπιστεύθηκε τη διενέργεια των πλειστηριασμών διότι είμαστε οι μόνοι αρμόδιοι στο Ελληνικό Δικαιικό Σύστημα να τους διεξάγουμε με ασφάλεια δικαίου, με αμεροληψία και νομιμότητα. Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας και απαιτούμε από την Πολιτεία να προβεί σε πολιτική λύση για τους δανειολήπτες ώστε να επανέλθουμε σε συνθήκες νομιμότητας”

Χθες οι Συμβολαιογράφοι Θεσσαλονίκης είπαν ένα γενναίο ΟΧΙ κι αποφάσισαν αποχή από τους πλειστηριασμούς, ηλεκτρονικούς και τακτικούς, με ψήφους 175 υπέρ και 3 κατά.
Αρνούμενοι να συνεργήσουν με Κυβέρνηση, δανειστές και τους επίορκους συμβολαιογράφους του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, με επικεφαλής τον ελεγχόμενο ποινικά Πρόεδρο του Συλλόγου Ρούσκα.

Στην Αθήνα συνεχίζονται οι νομικές ενέργειες εναντίον της Κυβέρνησης, του Δ.Σ. του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών και όλων εκείνων που συμπράττουν στην βίαιη αρπαγή των σπιτιών και των περιουσιών των πολιτών από τις Τράπεζες και στην παράδοση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας σε εκλεκτούς.

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, οι αγωνιστές του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" αλλά και πλήθος αντιμνημονιακών οργανώσεων και κινημάτων καλούν τους πολίτες να δώσουν μαζικό παρόν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως, και σε όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας όπου είναι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί.

Για να υπερασπιστούμε τη ζωή, την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματά μας!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.