Μπράβο Μάριε και Κριστίν !  Τα παιδιά που αξίζουν την επιβράβευσή μας στον πολλοστό, κατά σειρά, εθελοντικό καθαρισμό των ακτών του Θερμαϊκού.
Στο κάλεσμα που έκανε αυτό το Σάββατο, το ζευγάρι από τη Γερμανία - που δείχνει να πονάει τον τόπο και νοιάζεται για την εμφάνιση των παραλιών μας - ανταποκρίθηκαν περίπου τριάντα εθελοντές που οπλίστηκαν με χαμόγελο, φόρεσαν τα προστατευτικά γάντια και γέμισαν δεκάδες σακούλες με κάθε είδους απορρίμματα, απομακρύνοντάς τα από την ακτή. Οι περισσότεροι όχι κάτοικοι της περιοχής και πολλοί αλλοδαποί φίλοι μας.
Ο καθαρισμός έγινε από το ΠΙΚΠΑ έως και το ΑΚΤΙΟΝ και απομακρύνθηκαν 400 κιλά σκουπιδιών που επιβάρυναν την αισθητική και παραμόρφωναν την ελκυστικότητα της ακτής.


Οι φωτο μιλούν από μόνες τους και πολύ εύκολα μπορεί να δει κανείς πως ήταν πριν και πως έγινε η πλαζ της Αγίας Τριάδας  μετά την όμορφη εθελοντική δράση.






Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.