Ξεκινάει τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 το πρόγραμμα «ΘΑΛΑΣΣΑ 2018» που αφορά τα θαλασσινά μπάνια των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Θέρμης. Τη φετινή χρονιά το πρόγραμμα θα διαρκέσει 16 ημέρες και συγκεκριμένα από 09/7/2018 έως τις 14/7/2018, από τις 16 έως τις 20 Ιουλίου και από τις 23 έως τις 27 Ιουλίου 2018. Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος πρόκειται να πραγματοποιηθούν 192 δρομολόγια από 12 ειδικά μισθωμένα για το σκοπό αυτό λεωφορεία σε κοντινές παραλίες της Χαλκιδικής.

Περισσότερα από 600 μέλη λοιπόν των ΚΑΠΗ του Δήμου μας με κόστος μόλις ένα ευρώ την ημέρα, θα απολαύσουν και το φετινό καλο0καίρι τα μπάνια τους με δωρεάν γλέντι που θα γίνει την τελευταία εβδομάδα. Να σημειωθεί ότι το ΚΑΠΗ Θέρμης θα βάλει και για 4η εβδομάδα πούλμαν και συγκεκριμένα από τις 20 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου με κόστος συμμετοχής 10 ευρώ ανά εβομάδα, με τη διαφορά ωστόσο που προκύπτει να καλύπτεται από το ταμείο του ΚΑΠΗ Θέρμης. Οι αναχωρήσεις των πούλμαν θα γίνονται καθημερινά το πρωί στις 08.45 από την Κεντρική Πλατεία Θέρμης και την Πλατεία ΧΑΝΙ και οι επιστροφές το μεσημέρι και ώρα 12.15 το μεσημέρι από την παραλία Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 600 και πλέον μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας ξεκίνησαν.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Βιολιτζή ή την Αντιπρόεδρο κ. Έλση Καμπουρίδου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.