Τρεις κάλπες στήθηκαν την Κυριακή που μας πέρασε σε όλους του δήμους της χώρας, για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Η πρώτη αφορούσε την εκλογή των συμβούλων της εκάστοτε Νομαρχιακής Επιτροπής, η δεύτερη ανέδειξε τους αντιπροσώπους για τα επόμενα δύο συνέδρια της ΝΔ και η τρίτη εξέλεξε την τοπική ηγεσία του κάθε δήμου.

Τα αποτελέσματα που εξήχθησαν από τις κάλπες στη ΝΟΔΕ της Β' Θεσσαλονίκης, στην οποία υπάγεται και ο Θερμαϊκός ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους τον συνδημότη μας Αντώνη Ζαβέρκο, τόσο για σύμβουλο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στην Β΄ Θεσσαλονίκης όσο και για εκπρόσωπο στα επόμενα Συνέδρια της παράταξης.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία του Αντώνη Ζαβέρκου, που
κατάφερε να συγκεντρώσει 730 σταυρούς προτίμησης για μέλος της ΝΟΔΕ, υπερισχύοντας των 9 συνυποψηφίων του με διαφορά μεγαλύτερη των 190 ψήφων.

Αλλά η πρωτιά δευτέρωσε για τον Επανομίτη Αντώνη αφού πρώτευσε και στη μάχη των υποψηφίων Συνέδρων συγκεντρώνοντας 861 σταυρούς προτίμησης.
Πρώτος λοιπόν σε 8 Δήμους και 172 Κοινότητες της Β'Θεσσαλονίκης αλλά και πρώτος σε ψήφους όλο τον νομό Θεσσαλονίκης μεταξύ των 43 υποψηφίων συνέδρων της Β΄και 65 της Α' Θεσσαλονίκης και αυτό εκτός της αναγνώρισης που έτυχε ο ίδιος.

Για την ιστορία να πούμε πως θα είναι για 2η φορά σύνεδρος και μάλιστα με τριπλασιασμό των ψήφων του σε σχέση με την προηγούμενη φορά.

Για το συνέδριο εκλέχτηκαν από τον Δήμο Θερμαϊκού οι Καίτη Μπότη (σύζυγος Α.Ζαβέρκου), ο Αντώνιος Καζάκης, η Όλγα Δημητριάδου, ο Νίκος Τσαμασλής και ο Αστέριος Μαλάμης.
Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β' Θεσσαλονίκης εκλέχθηκε ο Βράνος Θωμάς.


Είναι επόμενο η επιτυχία του συνδημότη μας να εντυπωσίασε"εχθρούς και φίλους" και από χθες ο Αντώνης  δέχεται συγχαρητήρια κι ευχές και δίνει συνεντεύξεις σε τοπικά ραδιόφωνα. Σε ερώτηση μάλιστα που του έθεσαν από το ράδιο - Θεσσαλονίκη αν στα σχέδιά του είναι η διεκδίκηση βουλευτικής έδρας στη Β' Θεσσαλονίκης εκείνος σεμνός και μετρημένος απάντησε πως είναι στρατιώτης του κόμματος αλλά τον ενδιαφέρει κύρια η τοπική αυτοδικοίηση.
Καλή συνέχεια Αντώνη !!


Ξαναεκλέχτηκε Πρόεδρος της ΤΟ ΝΔ Θερμαϊκού ο Σταύρος Αλεξιάδης

Η τρίτη κάλπη της Κυριακής 14/5, στους Ν. Επιβάτες, όπου έγινε η εκλογική διαδικασία, ανέδειξε για δεύτερη συνεχή φορά Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Θερμαϊκού τον Σταύρο Αλεξιάδη, ο οποίος έλαβε 211 ψήφους έναντι 67 που έλαβε ο  συνυποψήφιός του Εμμανουήλ Εγγλέζος.

Πρώτος σε ψήφους από τα μέλη ήρθε ο Πάνος Παράσχου (για πρώτη φορά κατέβαινε σε εσωκομματικές εκλογές υποψήφιος) συγκεντρώνοντας 143 ψήφους με δεύτερη την Καίτη Μπότη (σύζυγο του Αντώνη Ζαβέρκου) που έλαβε 104 ψήφους.
Ακολουθούν οι Τζίνας Χρήστος με 89 ψήφους, Καράμπαλης Γεώργιος με 81 ψήφους, Αλεξανδρής Μιχαήλ με 71 ψήφους, Κοριτσίδης Ιωάννης με 62 ψήφους, Καραπουλουτίδης Κωνσταντίνος με 53 ψήφους, Κουτσουράδης Ιωάννης με 40 ψήφους και Κεραμιδάκης Ιωάννης με 34 ψήφους.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

5 comments:

  1. αυτος ο μαυροντυμενος κυριος με την δημητριαδου και τον βογιατζη ποιος ειναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι χρωστάει το κόμμα του (ψωφοδεξιά) 260 μύρια, το υπενθύμισε στους ψηφοφόρους του ο ζαβέρκος ή (κάνει πως) το ξέχασε;
    Και το δεύτερο μεγάλο ερώτημα για τον ζαβέρκο, είναι αν φορούσε τα αγαπημένα του αθλητικά παππούτσια, τα ίδια που φορούσε όταν έγιναν τα "εγκαίνια" του δρόμου των ΚΑΑΥ Αγ. Τριάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος είναι ο μαυροντυμένος κύριος; Μα...είναι ο κύριος Νοσφεράτου στο πιο χοντρό. Δεν τον ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να έχει καταφέρει να βγει φωτογραφία δίπλα στο γουρλό ο ζ(α)βέρκος, σημαίνει πολλά. Πως είναι άξιος! Εμείς όμως που ανήκουμε στους Ελληνες που ο σβέρκος τους ζυγόν δεν υπομένει, θα φωνάξουμε και πάλι: "Κλεφτοπασοκ και ψωφοδεξιά, φέρτε πίσω τα κλεμένα"! Τι λες ζαβέρκο; Εχω δίκιο ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουίζ για πολιτικά ξεφτέρια του Δ. Θερμαϊκού και όχι μόνον.

    Η ερώτησή μας: "Τι είπε το μουρλό στον ζαβέρκο μόλις βγήκαν μαζί την παραπάνω φωτο;".

    1. Ξέρεις αντώνη τι θα δώσουμε πίσω απ΄τα 260 μύρια που πήραμε ως νδ απ΄τις τράπεζες; Τα φρύδια μας !!!!
    2. αντωνάκη παλικάρι μου, μόνο ένας τρόπος υπάρχει να τρομάξουμε την μέρκελ και να μας χαριστεί το χρέος. Να την πλησιάσω όσο γίνεται πιο κοντά και να την κοιτάξω με φουλ γουρλωμένα μάτια!
    3. Οταν σε ρωτήσουν τι παριστάνει ο αρχηγός σου, θα τους λες περήφανα: " ο αρχηγός μου ήταν πολιτικός κρατούμενος έξι μηνών στη χούντα !".

    Το ευρόν θερμαϊκόπουλο κερδίζει φωτο του γουρλού στα χρόνια της χούντας, τυλιγμένου στις φασκιές που έχουν κέντημα με την φράση "Κάτω η χούντα!".
    ΥΓ : Ακτιβιστή περιμένω και την ανάρτηση των άλλων σχολίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.