Με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης μας ενημέρωσε για το ακόλουθο δελτίο καιρού :
Μεταβολή του καιρού από αύριο Σάββατο (07-07-18) και από τα βόρεια με  τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Αύριο Σάββατο (07-07-18)
Α. Κατά διαστήματα η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία κατά τις  απογευματινές ώρες.
Πιθανώς η Ήπειρος και η Δυτική Μακεδονία και  από τις απογευματινές ώρες η Θράκη, η Θεσσαλία και πιθανώς οι Σποράδες.

2. Την Κυριακή (08-07-18)
Α. Κατά διαστήματα η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη και κατά διαστήματα μέχρι και τις βραδινές ώρες η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Κεντρική και Ανατολική Στερεά, η Ανατολική Πελοπόννησος και πιθανώς οι Σποράδες και η Εύβοια.

3. Τη Δευτέρα (09-07-18)
Κατά διαστήματα μέχρι και τις απογευματινές ώρες η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και πιθανώς η Χαλκιδική και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.


Παρά την εξασθένηση των φαινομένων ο άστατος καιρός θα διατηρηθεί στο μεγαλύτερο μέρος στην ηπειρωτική χωρά  και στις επόμενες ημέρες της εβδομάδας.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).


Περαία, 6 Ιουλίου 2018

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.