Σε αμμώδη ακτή κοντά στο Παλατάκι στην Καλαμαριά προσάραξε στις 15.45 το επιβατικό «Κωνσταντής» που πραγματοποιεί δρομολόγια μεταξύ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και Περαίας. Στο σκάφος, που προσάραξε σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από την ακτή, επέβαιναν 37 άτομα τα οποία, σύμφωνα με το λιμενικό, δεν διέτρεξαν κανέναν κίνδυνο. Κοντά τους βρέθηκαν δύο λάντζες και σκάφος του λιμενικού σώματος που προσπάθησαν  να το ξεκολλήσουν.
Τελικά με φουσκωτά και ρυμουλκά σκάφη και την καθοδήγηση του Λιμενικού Σώματος οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης σώοι.






Οι φωτο από τη σελίδα στο fb της κας Μαρία Σακάρα που επέβαινε του Κωνσταντή και σχολίασε για την σημερινή περιπέτεια:

Καθετί που συμβαίνει είναι μια εμπειρία, ένα ακόμη μάθημα από το οποίο γινόμαστε πιο σοφοί και ίσως αξιολογούμε για μία ακόμα φορά την αξία της ζωής. Δε θέλει φόβο, θέλει πίστη και υπομονή, πίστη στο γεγονός ότι έχουμε τα καλύτερα παλικάρια στον ουρανό και στη θάλασσα και υπομονή στο να γίνουν όλα χωρίς εκνευρισμό. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Λιμενικό σώμα και τα καράβια που ήρθαν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας, καθώς και τα παιδιά του ΕΚΑΒ που δώσανε τη βοηθειά τους αμέσως μόλις πατήσαμε στο έδαφος 

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.