Για 5η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Θερμαϊκού τιμά την προσπάθεια και επιβραβεύει την επιτυχία των μαθητών που αρίστευσαν σε σχολικές μονάδες του Δήμου, συμπεριλαμβανομένων των εβδομήντα (70) πρώτων εισαχθέντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Η διοργάνωση, την οποία πλαισιώνει η Νεανική και Παιδική Χορωδία του Πυθαγορείου Ωδείου Θερμαϊκού, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 18.00, στην αίθουσα θεάτρου «ΚΑΠΠΑ 2000» στην Περαία, με τιμητικούς επαίνους να λαμβάνουν οι μαθητές που πρώτευσαν στα Γυμνάσια, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του Δήμου, αλλά και οι 70 πρώτοι νεοεισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Βραβεύονται, επίσης, 22 αθλητές  προερχόμενοι από αθλητικούς συλλόγους και σωματεία του Δήμου, που με την εξέλιξη και την πορεία τους κατάφεραν να γεμίσουν υπερηφάνεια τόσο το στενό οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον όσο και το Δήμο, αλλά και έξι (6) σύλλογοι και φορείς που με την κοινωνική τους προσφορά στέκονται δίπλα στους πολίτες και στο έργο της Διοίκησης. Συγκεκριμένα, στους:

  • Κέντρο Υγείας Ν. Μηχανιώνας
  • ΟΦΚΑΘ
  • ΕΘΟΠΑΚ
  • Κυνηγετικός Σύλλογος Επανομής
  • Σύλλογος Εργαζομένων Θερμαϊκού
  • Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. & Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης
Όπως κάθε χρόνο στην εκδήλωση τιμώνται εξέχουσες στον τομέα τους προσωπικότητες, άνθρωποι που έχουν σφραγίσει με δημιουργικότητα το κοινωνικό γίγνεσθαι και διαχρονικά αποτελούν υπόδειγμα Ανθρώπου. Στο ίδιο πνεύμα φέτος τιμώμενο πρόσωπο είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Δ. Μασούτης Α.Ε.», κ. Γιάννης Μασούτης, ένας άνθρωπος με όραμα, στόχους και ισχυρή θέληση, στον οποίο θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση.

Πρόσκληση προς όλο τον κόσμο απηύθυνε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, να τιμήσει με την παρουσία του τους βραβευθέντες, τονίζοντας ότι: «Η ενθάρρυνση και η επιβράβευση, μέσω της τελετής αυτής, που τέσσερα χρόνια πριν αποφάσισε η Διοίκησή μας να θεσμοθετήσει, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, για να συγχαρούμε και να τιμήσουμε την αστείρευτη φιλομάθεια, την ανεξάντλητη διάθεση για προσφορά και την επίμονη, εντατική και κοπιαστική προσπάθεια, στηριγμένη στις αρχές της ευγενούς άμιλλας και της αξιοκρατίας. Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τις αρετές αυτές είναι αφιερωμένη η εκδήλωση του Σαββάτου».


* Η φωτο από βραβεύσεις μαθητών, σε ανάλογη τελετή το 2016


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.