Aγαπητέ Χρήστο,

.....Σου στέλνω φωτογραφίες και θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό των κατοίκων της γειτονιάς μας (περιοχή Επτάρια Αγγελοχωρίου) για την αναισθησία, ανευθυνότητα και αδιαφορία ορισμένων συνανθρώπων μας για τα ζώα, αλλά και για τους άλλους .

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί βρέθηκε όπως βλέπεις στις φωτογραφίες δίπλα στον κάδο της γειτονιάς μας το πτώμα ενός μεγαλόσωμου σκύλου τυλιγμένο σε πλαστικό, δεν ξέρουμε ποιος
το έκανε, ούτε έχουμε δει αυτόν τον σκύλο ξανά. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο, στο στέλνω κι αν κρίνεις, μπορείς να δημοσιεύσεις κάτι.

(Υπάρχουν ήδη δυο άλλοι αναίσθητοι στην γειτονιά μας, οι οποίοι πήραν σκυλιά και τα παράτησαν στο δρόμο ατάιστα και αδιαφορούν, δεν παύουν όμως να τα θεωρούν δικά τους!!)


Σχόλιο ακτιβιστή: Η επιστολή εκφράζει την αγωνία του αποστολέα, την οποία και προσυπογράφουμε γνωρίζοντας την υπευθυνότητα και ακεραιότητά του. Ας γίνουμε περισσότερο .... άνθρωποι !!!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.