του ακτιβιστή

Οργασμός ίδρυσης νέων ιστοσελίδων παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες με αντικείμενο αναφοράς την περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού.
Αν και κάθε προεκλογική περίοδο υπήρχε άνθιση μέσων επικοινωνίας και προβολής της δραστηριότητας των συνδυασμών και των υποψηφίων (βλέπε έντυπα freepress, ιστότοποι κλπ) διαπιστώνουμε πως κατά την φετινή περίοδο ιστοσελίδες ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια.
Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ποιες κι αν κάποιες από αυτές θα παραμείνουν ενεργές και μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, αλλά η πολυφωνία και ο πλουραλισμός των απόψεων πιστεύουμε πως βοηθά με τον καλύτερο τρόπο την ενημέρωση του διαδικτυακού ακροατηρίου.
Μια ένσταση που επιβάλλεται να καταθέσουμε όμως είναι η εξής:
Δεν καταφέραμε να ανακαλύψουμε, όσο κι αν προσπαθήσαμε, τους administrators των διαδικτυακών αυτών ιστοτόπων. Προφανώς ή υπάρχει μια προσπάθεια συγκάλυψης της ταυτότητας των διαχειριστών ή στην καλύτερη εκδοχή πρόκειται για αμέλεια στην παρουσίαση της ταυτότητάς τους. Και φυσικά δεν διαπιστώσαμε ούτε κάποιο εισαγωγικό ενημερωτικό κείμενο που να καθορίζει τον στόχο των ιστοσελίδων. Να προτείνουμε λοιπόν για τις αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις.

Εμείς τώρα, από τον "ακτιβιστή", καλωσορίζουμε τους νέους ανήσυχους και δημιουργικούς ομοϊδεάτες μας και τους ευχόμαστε επιτυχία στους στόχους τους και καλές επισκεψιμότητες !!!

Και με την ευκαιρία ( για να μην ανεβάσουμε ξεχωριστή ανάρτηση) να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας που επί 10 και πλέον χρόνια   παρακολουθούν τις δημοσιεύσεις μας (τόσο τις τοπικές αλλά και τις γενικότερου ενδιαφέροντος πολιτικές) και σταθερά μας δίνουν υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας.


Η φωτο είναι από τα χθεσινά στατιστικά του ακτιβιστή, που έχουν ξεπεράσει συνολικά  τα 7.700.000  και καθημερινά πλέον βρίσκεται πάνω από 15.000 views, με καθημερινούς επισκέπτες περισσότερους από  3.000.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας.
Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και ενθουσιασμό !!!
Και να μην ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στο νέο μας template που φοράμε εδώ και περίπου δυο βδομάδες (είναι σα να βάλαμε τα καλά μας χαχαχα) και για το οποίο δεχθήκαμε ευνοϊκά σχόλια, αφού θεωρήθηκε πως αναβαθμιστήκαμε !!!

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.