του ακτιβιστή

Θα πρέπει να συμφωνήσουμε, όσοι καλοπροαίρετοι, στην εξής παραδοχή:
Το διαδίκτυο δεν μπορεί να θεωρηθεί ΑΣΦΑΛΕΣ. Κι αυτό επιδέχεται πολλών ερμηνειών που δεν είναι στις προθέσεις αυτού του ποστ να διερευνήσει και να αναλύσει ....

Σήμερα Κυριακή, αισθάνθηκα ότι - όπως πολύ παλιά - φόρεσα τα καλά μου  όταν γύρω στις 5 το πρωί είχα (έτσι νόμισα) διασφαλίσει την λειτουργία του γκάλοπ που ανέβασα μετά μερικές ώρες αργότερα στον ακτιβιστή σε συνεργασία με πέντε μεγάλες ομάδες της περιοχής του Θερμαϊκού στο facebook. (Εδώ: Νέα Δημοσκόπηση: Ποιόν Θέλετε Δήμαρχο Θερμαϊκού ; Ψηφίστε !!!)

Και ξεκίνησε η δημοσκόπηση γύρω στις 10 το πρωί και όλα έβαιναν καλά.
Επειδή όμως, όπως τόνισα κάθε IP  θα μπορεί να ψηφίζει μία μόνο φορά, διαπίστωσα (μέσω της easypolls.net που διενεργεί το poll) ότι κάποιοι "έξυπνοι", χωρίς να ξέρω πως και δεν με νοιάζει να μάθω, κατάφεραν να ψηφίσουν συγκεκριμένους υποψηφίους πολλαπλές φορές από την ίδια IP.
Το πρόγραμμα όμως ειδοποιεί και έχει την δικλείδα να αφαιρεί τις συμμετοχές αυτές που είναι μη αποδεκτές. Απορρίφθηκαν λοιπόν 93 ψήφοι που δεν ήταν νόμιμες.

Η δημοσκόπηση θα συνεχιστεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!

Απλά να ειδοποιήσουμε τους "έξυπνους" πως δεν θα δεχθούμε άλλες τέτοιες πονηριές (ξέρουν αυτοί !!!). Και ακόμη έχουμε τις συγκεκριμένες  IPs, όπως και από ποιο τόπο γίνανε οι παρεμβάσεις.
Παρακαλούμε να αφήσουμε όσους θέλουν να συμμετέχουν χωρίς παρεμβολές και "ιδιαίτερες ενισχύσεις" κάποιων υποψηφίων με μη νόμιμο τρόπο.
Ελπίζω να γίναμε κατανοητοί !!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.