Με τον Γ. Γ. του Υπουργείου Εργασίας κ. Νεφελούδη θα συναντηθούν, για δεύτερη φορά,  αύριο Τετάρτη 20/3, στις 3μμ στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης στην Θεσσαλονίκη,  μέλη της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων.

Η Επιτροπή, σύμφωνα με δελτίο τύπου, θα θέσει επιτακτικά  όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους διανομείς, όπως:
  • τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας,
  • τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, 
  • το θέμα των απολύσεων,  
  • το ζήτημα της ανασφάλιστης και απλήρωτης εργασίας και κυρίως 
  • τη δημιουργία ενός αυστηρού νομικού πλαισίου για την εργασία του διανομέα.

Μετά το τέλος της συζήτησης η Επιτροπή θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα αυτής και καλεί τους συναδέλφους διανομείς σε ενότητα ώστε να καταφέρουν να αλλάξουν την καθημερινότητα τους μέσα στους εργασιακούς χώρους, πιέζοντας εργοδότες και κυβερνήσεις.
Κανένας εργαζόμενος μόνος του! Ούτε βήμα πίσω…

Έκκληση κάνει η επιτροπή στους συναδέλφους  διανομείς να στηρίξουν ακόμη πιο μαζικά τις δράσεις της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων και να εγγραφούν στο Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού για να δυναμώσει η αντίσταση του κλάδου μας και να επιβάλλουν τα δίκαια αιτήματα τους


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΦΑΓΗΤΟΥ
Τηλ: 6982268508 blog: dianomeisthess.blogspot.gr



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.