του ακτιβιστή

Εντατικά δουλεύουν αρκετά συνεργεία κι εργολαβίες για τη επέκταση του δικτύου  φυσικού αερίου  και παροχή σε νέες πολυκατοικίες.
Ένα έργο που επιτρέπει σε νοικοκυριά να εξοικονομούν χρήματα από τη χαμηλότερη και φθηνότερη κατανάλωση έναντι του, μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενου κατά κύριο λόγο, πετρελαίου.
Η εταιρία που επεκτείνει το δίκτυο με τις κεντρικές παροχές είναι η ΕΔΑ.
Κλείνει δρόμους, σκάβει, περνάει τους αγωγούς.
Όλα καλά μέχρι εδώ.
Θα πρέπει όμως να προσέχουν οι εργολάβοι της ΕΔΑ εκτός από το έργο αυτό καθ'αυτό και το τι αφήνουν πίσω τους, όταν τελειώνουν το επιμέρους έργο και κλείνουν τους διανοιχθέντες δρόμους.
Να φροντίζουν να μην αφήνουν ότι υπολείμματα σωλήνων, υλικών ή πλαστικών πεταμένων εδώ κι εκεί. Και κυρίως σε παρακείμενα κτίρια και αυλές !!!
Αρκετά υποφέραμε από τα σκουπίδια ως τώρα, ας μην επιβαρύνεται η κατάσταση και από όσους δεν δικαιούνται να την επιβαρύνουν έτι περισσότερο .....
Ο καλός τεχνίτης είναι ο καθαρός και νοικοκύρης τεχνίτης !!!
Οι φωτο είναι από την κεντρική οδό Δημοκρατίας.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.