Συνέντευξη στο ΕΡΑ Ρόδου παραχώρησε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ελευθερία Παναή σήμερα.

Η Ελευθερία Παναή φιλόλογος, ξενοδόχος, δημοτική σύμβουλος Ρόδου με έντονη δραστηριότητα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των Αεροδρομίων και της Δημόσιας Περιουσίας, μέλος της Επιτροπής Αγώνα των Κατοίκων για την προστασία από την λειτουργία του εργοστασίου ΔΕΗ Σορωνής Ρόδου.
Παρακολουθήστε την, όχι για τίποτα άλλο μα για να αντιληφθείτε την διαφορά των υποψηφίων της Πλεύσης, που δεν είναι "πολιτικοί" της προκατασκευής και των image maker. Είναι άνθρωποι εργαζόμενοι, αγωνιστές, επαγγελματίες, επιστήμονες χωρίς έπαρση και χωρίς προσωπικές στρατηγικές, αλλά με όραμα να ενισχύσουν την Πλεύση Ελευθερίας ώστε να δημιουργηθεί το πολυπόθητο ρεύμα ανατροπής των συμβιβασμένων, υποταγμένων και μνημονιακών .
Ακούστε την :




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.