«Το δημοσίευμα της Αυγής σχετικά με δάνειο της Ν.Δ. από την Eurobank αποκαλύπτει τι εννοεί η Ν.Δ. όταν λέει ότι έχει τακτοποιήσει τα οικονομικά της και αποπληρώνει τα δάνεια της»

Ανακοίνωση του Γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το δημοσίευμα της ΑΥΓΗΣ για το δάνειο της ΝΔ από την Eurobank:

Το δημοσίευμα της Αυγής σχετικά με δάνειο της Ν.Δ. από την Eurobank αποκαλύπτει τι εννοεί η Ν.Δ. όταν λέει ότι έχει τακτοποιήσει τα οικονομικά της και αποπληρώνει τα δάνεια της.

Για χρέος άνω των 4 εκατ., η Ν.Δ. έχει συμφωνήσει να καταβάλει μηνιαία δόση μόνο 5.500 ευρώ, ενώ αφού αποπληρώσει 188.000 θα πάει σε νέα ρύθμιση.

Ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται πως μετά τον Κήρυκα Χανίων έκανε το θαύμα του και με τα δάνεια της Ν.Δ., με ρύθμιση «μπαλόνι». Ρύθμιση δηλαδή για ένα μικρό ποσό του δανείου μέχρι τις εκλογές, με τη φρούδα ελπίδα ότι μετά από αυτές θα το επαναδιαπραγματευτεί ως κυβέρνηση για να μην πληρώσει τίποτα.

Περιμένουμε απαντήσεις σε τρία καίρια ερωτήματα:

Ποιος Έλληνας δανειολήπτης, εκτός από τη Ν.Δ. και τον κ. Μητσοτάκη, έχει καταφέρει τέτοια σκανδαλώδη ρύθμιση;
Θα συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι με τον ίδιο τρόπο θα σώσει και τη χώρα;
Τελικά πόσο έχει φτάσει το συνολικό χρέος της Ν.Δ., το οποίο και συνεχώς αυξάνεται; Πότε και πώς θα το αποπληρώσει;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.