Αξίζει να διαθέσει ο κάθε Έλληνας λίγο από τον χρόνο του και να παρακολουθήσει τη συνέντευξη που παραχώρησε η Πρόεδρος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ζωή Κωνσταντοπούλου στο τηλεοπτικό κανάλι THESSALIATV.


Η συνέντευξη δόθηκε με την ευκαιρία της παρουσίας της Ζωής στη Λάρισα σε περιοδεία με στελέχη και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Λάμπρο Καραγεώργο και Μαργαρίτη Πατσιαντά, για μοίρασμα προεκλογικού υλικού και επικοινωνία των θέσεων της Πλεύσης Ελευθερίας για τις Ευρωεκλογές, στις οποίες διεκδικεί την στήριξη των πολιτών, για πρώτη φορά ως αυτόνομο κόμμα.

Αξίζει να ενημερωθεί κανείς σχετικά με το γιατί κατεβαίνει αυτόνομα και δεν συνεργάζεται με άλλα κόμματα που θεωρείται πως βρίσκονται δήθεν στον ίδιο χώρο.

Αξίζει να ακούσει την ξεκάθαρη θέση της Πλεύσης για την προδοσία της Μακεδονίας κατ' εντολή του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, από τους υπαλλήλους κυβερνήτες των δύο χωρών.


Αξίζει να πληροφορηθεί για τη θέση σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ψευτοδίλημμα του νομίσματος.

Αξίζει να ενημερωθεί για την ανάγκη επίτευξης της παραγωγικής επάρκειας και διατροφικής αυτάρκειας της χώρας.

Αξίζει να ακούσετε μια πολιτικό, εκφραστή του κόμματος των πολιτών, που δεν μασάει τα λόγια της, που απέδειξε με τις πράξεις και τη στάση ζωή της πως αποτελεί πολύτιμο κεφάλαιο για τις ελπίδες των προδομένων συμπολιτών μας από την λαίλαπα των εντολοδόχων, υποταγμένων διαδοχικών μνημονιακών κυβερνήσεων.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.