Ευχαριστούμε θερμά όσους συμπαρατάχτηκαν και έδωσαν τη μάχη μαζί μας και ειδικά όσους για πρώτη φορά έκαναν αυτό το βήμα ψηφίζοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Σε αυτή τη μάχη που δόθηκε γνωρίσαμε περισσότερο κόσμο, ακούσαμε τις αγωνίες του για τα συσσωρευμένα προβλήματα του τόπου, την ανεργία και τη φτώχεια. Θα συνεχίσουμε να είμαστε η φωνή του λαού, των εργαζομένων, των αγροτών , των αυτοαπασχολούμενων και της νεολαίας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και το Τοπικό συμβούλιο Επανομής για δωρεάν πρόσβαση όλων των παιδιών σε παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ, νηπιαγωγεία, για φτηνό, ποιοτικό νερό, για ασφαλές οδικό δίκτυο, για υπεράσπιση της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας.

Τα μεγάλα προβλήματα παραμένουν και θα παραμείνουν όποιος και αν εκλεγεί την επόμενη Κυριακή, γιατί η βασική αιτία που τα γεννά δεν είναι άλλη από την πολιτική που στηρίζει το κεφάλαιο και βάζει ως προτεραιότητα την «ανάπτυξη» προς όφελος του σε βάρος των λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων. Αυτή την πολιτική στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια από το 2010 και οι δυο παρατάξεις που διεκδικούν τη δημαρχία την β Κυριακή είτε ως διοίκηση είτε ως αντιπολίτευση. Συμφωνούν με την πολιτική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, τη μείωση της χρηματοδότησης από το κράτος, τη μεταφορά των βαρών στις λαϊκές οικογένειες με φόρους και τέλη για κάθε υπηρεσία που προσφέρουν. Σε αυτή την πολιτική που βάζει σε δεύτερη μοίρα τις λαϊκές ανάγκες οφείλονται οι κατεστραμμένοι δρόμοι, οι ελλείψεις νερού, τα οξυμμένα προβλήματα με την καθαριότητα και πολλά άλλα.

Με αυτά τα κριτήρια σας καλούμε να ρίξετε στην κάλπη την β Κυριακή λευκό και άκυρο αψηφώντας τα εκβιαστικά κριτήρια του «μικρότερου κακού» ή της «δημοκρατικής συμπαράταξης».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Η φωνές απο τον πάτο του Πολιτικού υπονόμου ευτυχώς ακούγονται αχνά στην επιφάνεια ... Απολαύστε την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που σας αξίζει ... εκεί στον πάτο παρέα τα σκ@τ@ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.