Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την αποφασιστικότητα και τόλμη που την διακρίνει, έλαβε πριν τρία χρόνια την πρωτοβουλία ίδρυσης του κόμματος – κινήματος «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ», έχοντας προηγουμένως βιώσει από τη θέση της Προέδρου της Βουλής την προδοσία που υπέστη ο ελληνικός λαός με την ακύρωση του μεγαλειώδους ΟΧΙ του δημοψηφίσματος και την συνακόλουθη αντισυνταγματική εκτροπή που επέβαλε στην πατρίδα μας η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, συμμαχώντας ξεδιάντροπα μέσα από αδιαφανείς και αντιδημοκρατικές διαδικασίες με τους δανειστές – δυνάστες μας.

Συμπορεύομαι ενεργά με την Ζωή και την ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ από την ίδρυσή της, παλεύοντας για την συλλογική μας απελευθέρωση από το μνημονιακό καθεστώς της οργανωμένης ληστείας της πατρίδας μας και τις συνθήκες αμφισβήτησης των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας. Πρώτη εκλογική μάχη για το κόμμα μας είναι αυτή των Ευρωεκλογών της 26ης Μάη.
Η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σηματοδοτεί την απόφαση να αντισταθούμε. Να μην σκύψουμε το κεφάλι. Να μην υποκύψουμε σε εκβιασμούς. Να αγωνιστούμε ανυποχώρητα για την αποτίναξη του ζυγού της μνημονιακής δεσποτείας και των συμφερόντων των ολιγαρχών που στηρίζουν και ωφελούνται από αυτό το αυταρχικό καθεστώς. Η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σηματοδοτεί τo κάλεσμα να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη μάχη εκείνοι που αισθάνονται έτοιμοι και αποφασισμένοι να παλέψουν για τον ίδιο σκοπό. Τον δρόμο αυτό μας τον δείχνει με την διαχρονικά συνεπή και υποδειγματική στάση και δράση της η Ζωή.

Η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ δεν βάζει τον πήχη χαμηλά, τον βάζει ψηλά. Πάμε για να παρέμβουμε στην Ευρωβουλή, πάμε για να κάνουμε τη διαφορά, για να ανατρέψουμε το σύστημα που έχει υποδουλώσει την Πατρίδα μας.

Η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ δεν είναι ένα κόμμα σαν αυτά του παλαιοκομματικού καθεστώτος. Δεν έχουμε στο ψηφοδέλτιο μας και στο κίνημα μας κομματικά στελέχη και εκπροσώπους των κομματικών μηχανισμών. Έχουμε ανθρώπους της εργασίας, του αγώνα, των κινημάτων, της διαρκούς διεκδίκησης δημοκρατίας και δικαιωμάτων.

Η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ λοιπόν ξεκινά το ταξίδι της πρώτης εκλογικής μάχης. Θα είναι η πρώτη φορά του λαού μας στις ευρωεκλογές, να εκφραστεί θαρρετά, να μην υπολογίσει αυτό το τοπίο της πόλωσης που προσπαθούν να φτιάξουν ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ.

Σε αυτές τις εκλογές ο λαός μας θα κατακρημνίσει τα κόμματα υπηρετούν τους δανειστές εφαρμόζοντας μνημόνια και θα διεκδικήσει την ελευθερία του, χωρίς τοποτηρητές, επιτηρητές και επόπτες που σφετερίζονται τη δημοκρατική εκπροσώπηση του λαού και υποκαθιστούν τη δημοκρατική λειτουργία. Τον δρόμο του αγώνα μας τον δείχνει με την διαχρονικά συνεπή και υποδειγματική στάση και δράση της η Ζωή.

Δεν κοιτάμε ούτε Αριστερά ούτε Δεξιά
Κοιτάμε μπροστά



ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΠΑΤΣΙΑΝΤΑΣ
Υποψήφιος ευρωβουλευτής του συνδυασμού «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.