του ακτιβιστή

Μια ενδιαφέρουσα, και συνάμα διδακτική για όλους, συνέντευξη μπορείτε να παρακολουθήσετε στη σημερινή μας ανάρτηση.
Η συνέντευξη παραχωρήθηκε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε τρεις διαχρονικά συστημικούς δημοσιογράφους, που κατέβαλαν περισσή προσπάθεια για να κοντράρουν (ή ίσως και να εκνευρίσουν;) την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας.
Η συστημική δημοσιογραφική τριπλέτα δεν έκρυψε τις προθέσεις της, με προεξάρχοντα τον εριστικότατο Θανάση Λάλα, να αμφισβητήσει τις αδιαμφισβήτητες και αποδεκτές από την κοινωνία απόψεις και θέσεις της Πλεύσης Ελευθερίας για το χρέος, τις γερμανικές διεκδικήσεις, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Με ιδιαίτερη μάλιστα δεξιοτεχνία (χρόνια στο κουρμπέτι και οι τρεις τους) επιδίωξαν να πείσουν τους τηλεθεατές, με κατάλληλες κρίσεις και αυθαίρετα συμπεράσματα, ότι είναι ανώφελο να διεκδικείς τους εθνικούς στόχους, αναγνωρίζοντας εμμέσως πως η Ελλάδα δεν μπορεί να  είναι ένα ανεξάρτητο κράτος με περήφανο λαό αλλά μάλλον εξυπηρετείται καλύτερα αν παραμείνει υποταγμένη στους δανειστές και στο ντόπιο φαύλο καθεστώς. 
Μάλιστα η απέλπιδα προσπάθεια να μην επιτρέπουν, ερωτώντας ταυτόχρονα και οι τρεις, την ολοκλήρωση των απαντήσεων της Ζωής  δεν έγινε κατορθωτή τελικά, αν και πιστεύουμε πως παρά της επιβράβευσης που θα τύχει η χθεσινή "δουλειά" τους από τους πολιτικούς συνεργάτες τους, δημιούργησε αρνητικές αντιδράσεις σε πλήθος θεατών.
Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.