του ακτιβιστή

Γενικώς έχουμε λαλήσει με το ζήτημα της ανασφάλειας, των κλοπών, των διαρρήξεων κλπ κλπ
Κάθε μέρα ακούμε, ή γινόμαστε μάρτυρες  αυξημένης παραβατικότητα με "άνοιγμα" σπιτιών ή μαγαζιών όπως και για μπουκάρισμα σε οικίες με τους ιδιοκτήτες παρόντες ....
Στον Θερμαϊκό επί μέρες διακινούνται σήματα κινδύνου από συμπολίτες μας για διάφορα "ύποπτα" άτομα που κυκλοφορούν και ίσως συλλέγουν πληροφορίες για άδεια - λόγω των καλοκαιρινών διακοπών - σπίτια.



Έχω λάβει αρκετές παρόμοιες ειδοποιήσεις μέσω messenger και viber, αλλά και στο fb  έχουν ανεβεί πολλές σχετικές αναρτήσεις. Σε τέτοια έκταση που πολλοί σκέφτονται να αναβάλλουν ή και να ματαιώσουν προγραμματισμένα ταξίδια τους.

Η τελευταία παράπλευρα τοποθετημένη προειδοποίηση που έλαβα δίνει περιγραφή για ύποπτο ( ; ) 

Εδώ να σχολιάσω πως εκτός από την περίπτωση πράγματι να συμβαίνει αυτό, συνυπάρχει και η πιθανότητα να έχουμε, εξ αιτίας του δικαιολογημένου εν πολλοίς φόβου μας, επιδοθεί σε ένα κυνήγι μαγισσών, μη αποκλειομένης της περίπτωσης να στοχοποιούμε κάποιους - ενδεχόμενα - εργαζόμενους με καύσωνα για το μεροκάματο και ίσως μακριά από έκνομες ενέργειες.
Είναι έτσι;
Είναι αλλιώς;
Ποιός ξέρει;

Για καλό και κακό ασφαλίστε όσο  καλύτερα μπορείτε τα σπίτια σας φυσικά και τους ευατούς σας !!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.