Με το χρυσό μετάλλιο στα χέρια επέστρεψε στη χώρα μας η διακεκριμένη αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Ακτής Θερμαϊκού, Σοφία Ράπτη.

Η 17χρονη Πανελληνιονίκης, μαθήτρια της Γ΄τάξης του Λυκείου Νέας Μηχανιώνας, συμμετείχε με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας ιστιοπλοΐας στο 52ο Βαλκανικό πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη στο Τίβατ του Μαυροβουνίου.

Η Σοφία Ράπτη διαγωνίστηκε με σκάφος τύπου Laser 4.7 και αυτή η διάκριση έρχεται να συμπληρώσει, μεταξύ πολλών άλλων, την πιο πρόσφατη βράβευσή της με το Αργυρό μετάλλιο στους Πανελλήνιους αγώνες της Σύρου.

Στο άκουσμα αυτής της ευχάριστης είδησης, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, έστειλε αμέσως τα θερμά συγχαρητήριά του στην Σοφία, τονίζοντας πως «τα αγαθά κόποις κτώνται για την πολλά υποσχόμενη αθλήτριά μας. Η σκληρή προσπάθεια και οι θυσίες της επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο και είμαι σίγουρος πως αυτή είναι η αρχή μιας πολύ μεγάλης καριέρας στο χώρο που τόσο αγαπάει», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους γονείς της, «που δικαιούνται και αυτοί ένα μερίδιο χαράς», αλλά και στο Ναυτικό Όμιλο Ακτής Θερμαϊκού, που μετράει στην πολύχρονη ιστορία του πολύ σημαντικές διακρίσεις.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.