«Αυτή η χρονιά, που ξεκινά σήμερα, εύχομαι ολόψυχα να γεμίσει με πολλές ευτυχισμένες στιγμές και αλησμόνητα ταξίδια γνώσεων και εμπειριών. Η Διοίκηση του Δήμου μας, αλλά και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα σας σε οτιδήποτε μας χρειαστείτε.».

Με αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, καλωσόρισε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στο πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού, που απηύθυνε στο σημερινό Αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου ΓΕΛ Περαίας, ο Δήμαρχος επεσήμανε «τη σημαντικότητα της γνώσης στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύουμε», αλλά και «τα οφέλη από την άρτια παιδεία, που καλούνται να σας μεταλαμπαδεύσουν οι εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί σας».

Κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του ο κ. Τσαμασλής αναφέρθηκε στη συντήρηση των 47 σχολικών μονάδων, που δεν σταματάει στη σημερινή μέρα, αλλά «συνεχίζεται καθ’ όλη τη χρονιά και όποτε καταστεί ανάγκη για να ασκήσετε οι εκπαιδευτικοί το λειτούργημά σας απερίσπαστοι από τέτοιου είδους θέματα, η μαθητιώσα νεολαία μας να απορροφήσει όσο το δυνατόν με περισσότερη όρεξη τη γνώση σε όμορφες αίθουσες, αλλά και οι γονείς να νιώσουν ότι τα παιδιά τους βρίσκονται σε ασφαλές περιβάλλον, για το οποίο εμείς θα φροντίζουμε συνεχώς».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Λάθος κ. τσαμασλή. Το "εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί σας", μην το αναφέρεις καλύτερα. Δημόσιοι υπάλληλοι και "εξαιρετικοί" είναι οξύμωρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 50% των μαθητών λειτουργικά αναλφάβητοι όπως λέει η ανεξάρτητη Αρχή του Υπουργείου. Και τα "εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί σας" τ΄ακούμε βερεσέ τσαμασλή. Ασε τις κορώνες κατά μέρος γιατί σε τίποτε δεν ωφελούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.