Με προσκεκλημένους το ζεύγος Βαρουφάκη - Στράτου στο Ενώπιος Ενωπίω, ο Νίκος Χατζηνικολάου χάρισε μια ακόμη ευχάριστη βραδιά στους θεατές του με κύριο μέλημά του το λάιφ στάιλ και τις κουτσομπολίστικου στυλ ερωτήσεις προς τους φιλοξενούμενούς του.

Μάθαμε πως γνωρίστηκαν, αν αλληλοθαυμάζονται, πως και γιατί ασχολήθηκαν με την πολιτική που μάλλον δεν το ήθελαν ( ; ), πως και γιατί έκαναν την φωτογράφηση στο περιοδικό Παρί μάτς (για την οποία ευθύνεται ο Γιάνης -mea culpa δήλωσε) και άλλα ευχάριστα που πρέπει να διασκέδασαν το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής.

Απλά, αν αναφερόμαστε σ' αυτή, είναι δύο σημεία που θα επιθυμούσαμε να σημειώσουμε γιατί μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση.

Το πρώτο η εκδήλωση αμέριστης συμπάθειας του Γιάνη Μπαρουφάκη προς τον Κούλη Μητσοτάκη.

Σε ανάλογη ερώτηση του οικοδεσπότη ο πρώην υπουργός Οικονομικών που δήλωνε πως αναγνωρίζει το συνολικό χρέος της Ελλάδας, απάντησε πλέκοντας το εγκώμιο του αρχηγού της ΝΔ: "Τον βλέπω συμπαθέστατο και μου αρέσει ότι έχει έναν πολιτικό πολιτισμό, Δεν τον έχουν όλοι στη ΝΔ. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά του, είναι το κόμμα του. Από εκεί και πέρα θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσουμε να διαφωνούμε έντονα, να υπάρχει μια αντιπαράθεση στη βάση αυτού του πολιτικού πολιτισμού".

Το δεύτερο ήταν η ειλικρινής δήλωσή του πως κάνει αγγαρεία με το να ασχολείται με την πολιτική. Όχι δεν είπε ότι κάνει χάρη στον Ελληνικό λαό που διαθέτει το πνεύμα του. Απαράδεκτα προσβλητικός προς ένα λαό που υποφέρει εξαιτίας των ανόητων και πουλημένων πολιτικών ηγετών του.

Τί να πει κανείς; Αφοπλιστική ειλικρίνεια ή ατελείωτη θρασύτητα;
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.