του ακτιβιστή

Δήμαρχε καλές οι δημόσιες σχέσεις, οι φωτογραφήσεις και οι δηλώσεις για μεγαλόπνοα έργα ....

Και άλλοι τα έκαναν αυτά, αλλά τα αίτια που έχασαν τις εκλογές ήταν η καθαριότητα, οι δρόμοι και τα εσωπαραταξιακά μαχαιρώματα.

Εσύ βρίσκεσαι ήδη τρισήμιση μήνες στην καρέκλα. Δεν θα καταλάβεις πως θα περάσει η τετραετία. Και έπειτα να θυμάσαι πως ίσως να μην κέρδισες εσύ τις εκλογές αλλά να τις έχασαν οι άλλοι .... Και ακόμη μετά από μια τετραετία δεν εξαγνίζονται οι πρώην (όχι όλοι φυσικά) αποτυχημένοι....

Τα ογκώδη παρά τις διαβεβαιώσεις απλά άλλαξαν μέρος. Στοιβάζονται σε ανεπίσημες χωματερές (στο ΚΑΠΠΑ, στη Μηχανιώνα και αλλού) σαν τη νοικοκυρά που πετάει τα σκουπίδια κάτω από το χαλί.

Το πολυδιαφημισμένο ζήτημα των ρομά, εφόσον επιλέχτηκε η ρήξη και όχι η συντεταγμένη μετεγκατάσταση αποδείχτηκε μια άλλη επικοινωνιακή φούσκα που μάλλον θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες ενώ τα παραπήγματα πολλαπλασιάζονται.

Οι δρόμοι γεμάτοι από λακούβες μάλλον περιμένουν να ρουφήξουν τα ανυποψίαστα αυτοκίνητα 🚗ή να τα σπρώξουν πρόωρα στα χέρια των συνεργείων (καλά ... όλοι πρέπει να ζήσουν 😆)

Οι τρεις - τέσσερις φωτο είναι δείγμα από 212 λακούβες που μετρήσαμε ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ.




Εεεε, να πούμε και τα καλά. Τα σκουπίδια πράγματι μαζεύονται. Αλλά σ' αυτό να ευγνωμονείς τον προκάτοχο Γιάννη Μαυρομάτη, για τις συμβάσεις με ιδιώτες και τα 5 απορριμματοφόρα. Όπως και ο προκάτοχος θα έπρεπε να ευγνωμονεί τον προ-προκάτοχο Γιάννη Αλεξανδρή που του άφησε έτοιμη και υπογεγραμμένη τη σύμβαση με τους εργολάβους.


Αααα και μπράβο για τα φωτάκια των Χριστουγέννων. Ανάψανε περισσότερα φώτα φέτος σε σύγκριση με πέρυσι. Και βρέθηκε και ο τρόπος να αξιοποιηθεί με Χριστουγεννιάτικο ντεκόρ ο χώρος του πρώην συνεταιρισμού απέναντι από το Δημαρχείο.

Ερώτημα: Περισσότερο καρακίτς διακόσμηση θα μπορούσε άραγε να επιλεγεί; Αυτού του είδους τα παρακμιακά σαν δεντράκια με σηδερένιους στύλους και σειρές λαμπιόνιων μας γυρνάνε δεκαετίες πίσω σε κάποια απόμακρα χωριά. Και φυσικά ότι τοποθετήθηκαν 10 - 12 μαζεμένα δεν αλλάζει την αισθητική.

Τίνος προχωρημένου καλλιτεχνικού νου εισήγηση άραγε ήταν;


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. 5 χρονια ηταν οι προηγούμενοι κι ειδαμε τι γινοταν...να μιλησουμε για δρομους? για καθαριοτητα? 5 χρονια απραξιας κι οταν εφυγαν αφησαν καμενη γη... Ουτε θεος ειναι ο νεος Δήμαρχος ουτε μαγος...3μιση μηνες κι αυτο που βλεπω ειναι οτι προαπαθουν να μαζέψουν τα αμαζευτα... Οποιος θελει το καλο του τοπου βοηθαει άσχετα το που ανηκει κομματικα...ειδαμε πολυ καλα ποιοι γυρισαν πισω στις τρυπες τους μολις χασαν την καρέκλα και το φαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι τώρα Τσαμασλής-Μαυρομάτης 7-0 !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.