Ένα διαβάτη περίμενε μια μακάβρια έκπληξη, κατά τον συνήθη περίπατό του στην περιοχή των αλυκών του Αγγελοχωρίου, στον δήμο Θερμαϊκού.
Αρχικά είδε στην αλυκή, το πανωφόρι και τότε συνειδητοποίησε πως αυτό που έβλεπε ήταν το πτώμα ενός άνδρα.
Ειδοποίησε αμέσως και άνδρες της ασφάλειας Θεσσαλονίκης που ανέλαβαν την υπόθεση αφού περισυνέλεξαν τη σορό, βρίσκονται σε δρόμο ταυτοποίησης του νεκρού.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόκειται για άνδρα περίπου 75 ετών.
Δυνητικά μπορεί να είναι ή ηλικιωμένος 78χρονος που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του από το silver alert ή 75χρονος που αγνοείται από την περιοχή της Καλαμαριάς.
Εισιτήριο ΟΑΣΘ που υπήρχε στην τσέπη ενδύματός του πιθανόν να οδηγεί στην διαδρομή που ακολούθησε πριν τον θάνατό του αλλά και στην πιθανή ημερομηνία θανάτου του. Το εισιτήριο είχε εκδοθεί στις 13/1 για την διαδρομή ΙΚΕΑ προς Αγγελοχώρι.
Το πτώμα βρέθηκε μέσα στις αλυκές κι αυτό αφήνει όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να ήρθε με ρεύματα στην περιοχή και να εγκλωβίστηκε στο "τηγάνι" μετά το κλείσιμο της εισόδου των υδάτων στην αλυκή.
Ήταν αλλοιωμένο από την αρμύρα αλλά δεν έφερε - σύμφωνα με μαρτυρίες - σημεία πνιγμού.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.