Οι τελετές βράβευσης των μαθητών αποτελούν εκδηλώσεις που στοχεύουν στην αναγνώριση, από πλευράς της αυτοδιοίκησης, της προσπάθειας των μαθητών εκείνων που πέτυχαν διάκριση στη σχολική πορεία τους ή την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Είναι μια σημαντική εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο στον δήμο Θερμαϊκού.

Έτσι και φέτος, στο αμφιθέατρο του ΚΑΠΠΑ 2000 εκατοντάδες παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν και τίμησαν όλους τους μαθητές για τις διακρίσεις τους αλλά και τους αθλητές-μαθητές, που με τις επιδόσεις τους μας έκαναν περήφανους στα αγωνιστικά τερέν!


Τιμώμενο πρόσωπο από την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου ήταν η καθηγήτρια και συγγραφέας Γιώτα Ιωακειμίδου.

Χωρίς να έχουμε παραστεί στην εκδήλωση και χωρίς να έχουμε ιδία γνώμη απλά μεταφέρουμε παράπονα γονέων μαθητών που μιλούν για όχι επιτυχή οργάνωση, αφού μαθητές που θα έπρεπε να τιμηθούν, παραλείφθηκαν.

Κατά τα άλλα ήταν μια γκλάμορους βραδιά με πολλές φωτο και ποσταρίσματα στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγχαρητήρια στους βραβευθέντες μαθητές μας !!! Και του χρόνου !!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.