του ακτιβιστή

Όχι ότι χάνει η Βενετιά βελόνι βέβαια ...... Κατ' επανάληψη είχαμε στηλιτεύσει την λειτουργία της, ή μάλλον την ανυπαρξία της.

Η ΤΕΘ που ιδρύθηκε από την διοίκηση Αλεξανδρή, συνέχισε την ανυπαρξία της επί Μαυρομάτη και μετά από πέντε μήνες επί Τσαμασλή οδηγείται σε λύση και εκκαθάριση με σημερινή απόφαση (κατά πλειοψηφία) του δημοτικού Συμβουλίου.

Το παράδοξο είναι πως αυτοί που υπερψήφισαν την πρόταση ήταν αυτοί που είτε δημιούργησαν την ΤΕΘ, είτε την διατήρησαν παρ' ότι και οι μεν και οι δε χαρακτήρισαν το εγχείρημα καταδικασμένο εξ αρχής σε αποτυχία.
Αλλά και οι δύο την στήριξαν αλλά και ευνόησαν δικούς τους ανθρώπους που διόρισαν στις θέσεις των Προέδρων και Διευθυνόντων Συμβούλων της Επιχείρησης.

Μιας επιχείρησης ΑΕ, και θα πρέπει να σημειωθεί ως μελανό σημείο, για την οποία ούτε σήμερα δόθηκαν στοιχεία στο Δημοτικό Συμβούλιο και πολύ περισσότερο δεν ακούστηκαν στη συνεδρίαση για να πληροφορηθούν οι δημότες, για τα έξοδα διοικητικών δαπανών (όπως κατήγγειλε ο Δημήτρης Καπλάνης) ή για το συνολικό ταμείο θα λέγαμε εμείς. Δηλαδή πόσα πήγαν σε μισθούς, πόσα σε διαφημίσεις κλπ. Να μάθουμε δηλαδή πόσο θα πληρώσουμε το μάρμαρο ......

Εξ  αρχής θνησιγενή εταιρεία χαρακτήρισε την ΤΕΘ σήμερα ο  πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ιωσήφ Μισαλέμης, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να διατηρήσει το οφίτσιο επί σειρά ετών.

Αντίθετος στη λύση της ΤΕΘ στάθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος αιτιολόγησε την άποψή του στο ότι δεν υπήρξε προσπάθεια ουσιαστική όλων όσοι ανέλαβαν τις τύχες της (εξαιρώντας αυτούς της πρώτης περιόδου της - διοίκηση Αλεξανδρή) και ότι μάλλον οι αναλαμβάνοντες τη διοίκηση αποσκοπούσαν στην μισθοδοσία τους.
Με επίθεση προσωπική απάντησε ο Μισαλέμης αναφέροντας τη διαφημιστική δαπάνη που κόστισε στην ΤΕΘ, η εταιρεία του Λαζαρίδη, ύψους περισσότερο των10.000 €.

Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε αρκετά περισσότερα, από όσα ελέχθησαν στην αίθουσα. Δεν θα το κάνουμε σήμερα. Απλά δημοσιοποιούμε το ρεπορτάζ μας από τη σημερινή συνεδρίαση και παραθέτουμε το ηχητικό απόσπασμα από τη συζήτηση του αντίστοιχου θέματος. Ζητάμε συγνώμη γιατί δεν μπορέσαμε να επεξεργαστούμε και να ανεβάσουμε το σύνολο του ηχητικού, λόγω τεχνικών προβλημάτων.



Για την ιστορία να αναφέρουμε πως υπέρ ης λύσης και εκκαθάρισης της εταιρείας τάχθηκαν 16 σύμβουλοι, κατά οι Λαζαρίδης, Καπλάνης, Παράσχου και Ζαβέρκος και λευκό ψήφισαν οι Τζέκος, Μαργαρίτης και Πλαστήρα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.