του ακτιβιστή

Μετά την αιφνιδιαστική και αναίτια μετακίνηση της νοσηλεύτριας του Κέντρου Υγείας Μηχανιώνας, υπεύθυνης του διαβητολογικού ιατρείου Σακχαρώδη Διαβήτη, και ομιλήτριας της εκδήλωσης της προσεχούς Δευτέρας με θέμα "Διαχείριση ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη", κας Ελένης Λογοθέτη στο ΑΧΕΠΑ ήρθε ως φυσική συνέπεια η ματαίωση της εκδήλωσης.

Αυτό πληροφορούμαστε από δελτίο τύπου που έσπευσε να διανείμει η διοίκηση του Δήμου, χωρίς φυσικά να αναφέρει τους λόγους της ματαίωσης.

Ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής που πολύ εύκολα δήλωνε - πριν μόλις δύο εβδομάδες - στην κοπή βασιλόπιτας του Κέντρου Υγείας Μηχανιώνας πως θα στέκεται αρωγός σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει για την μονάδα υγείας και το προσωπικό της, φαίνεται πως ξέχασε να υλοποιήσει την δέσμευσή του.

Όταν αποδυναμώνεται το Κέντρο Υγείας επιβάλλεται η δημοτική αρχή να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για να αποτρέψει την μετακίνηση στελεχών του. Γιατί διαφορετικά δεν έχουν καμία αξία τα λόγια.

Εμείς πάντως στον ακτιβιστή δεχθήκαμε δεκάδες διαμαρτυρίες από δημότες που εξυπηρετούντο από το νοσηλευτικό τμήμα διαχείρισης ασθενών με διαβήτη και που χάρη στη βοήθεια της συγκεκριμένης νοσηλεύτριας (με μεταπτυχιακό στον σακχαρώδη διαβήτη) είχαν ρυθμίσει τα επίπεδα σακχάρου με αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα ζωής τους.

Και φυσικά μας εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την κατάργηση του ιατρείου και ζητούν την ακύρωση της πράξης μετακίνησης της κας Λογοθέτη από την 4η ΥΠΕ. Μάλιστα δεν κρύβουν την δυσφορία τους για την αδιαφορία - όπως τόνισαν αρκετοί από αυτούς - της δημοτικής αρχής για τις απαραίτητες ενέργειες πίεσης για ανάκληση της απόφασης που δημιούργησε το πρόβλημα.


Το δελτίο τύπου της ακύρωσης της εκδήλωσης:

Ακυρώνεται η ομιλία με θέμα: Διαχείριση ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη, προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 10 π.μ. στο ΚΑΠΗ Νέας Μηχανιώνας.

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του ΚΕΠ Υγείας και το Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας θα ενημερώσουν για, τυχόν, εκ νέου διοργάνωσή της.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.