Παρά τα διαδοχικά δελτία τύπου της διοίκησης Θερμαϊκού για την επίλυση του προβλήματος των ογκωδών, είναι γεγονός πως ότι έγινε - έγινε προφανώς για τα μάτια. Ή καλύτερα έγινε μετάθεση του οξυμένου θέματος με την μετακίνηση τεράστιων ποσοτήτων ογκωδών από τις κεντρικές περιοχές των οικισμών σε χωματερές στα όρια των πόλεων (Περαία, Μηχανιώνα και Επανομή).

Στην Περαία η απόθεση γίνεται σεμια περιοχή από το Ακρωτήρι έως και πίσω από το ΚΑΠΠΑ.

Στη Μηχανιώνα η χωματερή είναι απέναντι από τα Κοιμητήρια όπου είναι το τέρμα της γραμμής 72 του ΟΑΣΘ. 


Εκεί όμως έχουν αποτεθεί τόσο μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών που είναι αδύνατο πλέον να εξυπηρετήσει ο χώρος τον λόγο για τον οποίο υπάρχει.

Είδαν κι αποείδαν οι εργαζόμενοι ότι δεν υπάρχει καμμία διάθεση από την διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού να διευθετήσει το πρόβλημα, παρά τις διαμαρτυρίες τους και αναγκάζονται με σημερινή ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, να καταργήσουν το τέρμα των λεωφορείων.

Έτσι από αύριο τα λεωφορεία της γραμμής 72 θα πραγματοποιούν αναστροφή στην πλατεία της Μηχανιώνας και επιστροφή στο ΙΚΕΑ.

Μάλιστα όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Συνδικάτου, το μέτρο αυτό θα εφαρμόζεται έως ανταποκριθεί η διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού και απομακρύνει τα σκουπίδια και τα μπάζα από τον χώρο, στο τέρμα.







Σχετικές αναρτήσεις

Το ....Κουραστικό Ταξίδι Μετακίνησης Των Σκουπιδιών Στον Δήμο Θερμαϊκού

Πόσο Θα Κοστίσει Και Ποιός Πραγματικά Πληρώνει Για Την Αποκομιδή Ογκωδών;

"Για Όλα Φταιν' Οι Δήμαρχοι, Οι Νυν, Οι Πρώην Κι Οι Επόμενοι"
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.